Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας

Για την 6η αγωνιστική της National League, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ηττήθηκε με 85-68 από τον ΓΑΣ Κομοτηνής.

Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας επικράτησε με 80-63 επί του ΚΑΟ Δράμας στο κλειστό της Καλαμίτσας, για την 5η αγωνιστική της National League.

Τρίτο εντός έδρας ματς, τρίτη νίκη για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, η οποία νίκησε τον ΚΑΟ Δράμας με 80-63, το Σάββατο (04/11).

Η ΔΕΚΑ νίκησε με 79-69 την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της National League 1, το βράδυ της Τρίτης (31/10).

Η αντρική ομάδα της Ένωσης καλαθοσφαίρισης Καβάλας επισκέφθηκε δημοτικά σχολεία και ενημέρωσε τους μαθητές για το μπάσκετ και τα οφέλη του αθλητισμού.

Για τη 2η αγωνιστική της National League, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας γνώρισε την ήττα με 89-51 από τη ΧΑΝΘ, το Σάββατο (14/10).

Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας άρχισε θετικά τη νέα σεζόν στη National League (Β’ Εθνική), καθώς νίκησε στην 1η αγωνιστική το Μακεδονικό με 72-69, το απόγευμα του Σαββάτου (07/10).

Την απόκτηση του Lionel Colson, ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (07/09), η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ανακοίνωσε τις μεταγραφές του Πάρη Δομζαρίδη, του Δημήτρη Μουρατίδη και του Ιορδάνη Τραπεζάνογλου.

Η κλήρωση για το πρωτάθλημα της National league (Β’ Εθνική μπάσκετ ανδρών), διεξήχθη την Τετάρτη (09/08).

Το βράδυ της Δευτέρας (27/06) άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στα γραφεία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στην Καλαμίτσα.

Η 30η και τελευταία αγωνιστική της Elite League διεξήχθη την Τετάρτη (03/05).

Για την 3η αγωνιστική της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ η Αγία Βαρβάρα επικράτησε στην Καλαμίτσα επί των νέων της Ένωσης Κ. Καβάλας με 79-97.

Η 28η αγωνιστική της Elite League διεξήχθη το Σάββατο (22/04).

Οι γονείς πέντε ανήλικων αθλητριών καλαθοσφαίρισης σε ανακοίνωση τους αναφέρουν τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όταν τα παιδιά τους θέλησαν να φύγουν από την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και να αγωνιστούν σε άλλον αθλητικό σύλλογο.

Η 24η αγωνιστική της Elite League άρχισε το Σάββατο (25/03).

Μεγάλη ένταση υπήρξε στον αγώνα μπάσκετ για ηλικίες κάτω των 13 ετών, ανάμεσα στην Ολυ

Σελίδες