Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας μέσα από την οποία ευχαριστεί την Ενεργειακή Αιγαίου την ActionTeam, το Μουσικό Σχολείο Καβάλας και όλους όσοι συνέβαλαν για τη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας. 

 

 

Η ανακοίνωση 

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας εκφράζει τις θερμές, απεριόριστες και ειλικρινείς ευχαριστίες του σε όλους όσους εμπιστεύτηκαν πίστεψαν και συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ 2018. 

Συγκεκριμένα ευχαριστεί θερμά για την οικονομική υποστήριξη το Επιμελητήριο, το Δήμο Καβάλας, την ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και την Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Καβάλας που είναι βασικοί συνδιοργανωτές και χρηματοδότες. Επίσης ευχαριστεί τον χρυσό χορηγό ENERGEANOILGAS, τον αργυρό χορηγό ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ και την 3Ε και όλους όσους προσέφεραν υλικά για το σκοπό αυτό.

Ευχαριστεί τις υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας οι οποίες επιφορτίζονται τον κύριο όγκο των εργασιών και συγκεκριμένα την Τεχνική Υπηρεσία και το Τμήμα Καθαριότητας, στους εργαζόμενους των οποίων αξίζουν συγχαρητήρια, επειδή κατάφεραν μέσα σε λίγη ώρα να καθαρίσουν και να αποκαταστήσουν το κέντρο της πόλης.

Ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση και το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας για την αμέριστη βοήθειά τους και συνεργασία όσον αφορά τις πεζοδρομήσεις και τις αντίστοιχες κυκλοφορικές ρυθμίσεις.

Ευχαριστεί την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και την εθελοντική κίνηση νεολαίας ACTIONTEAMγια την εθελοντική τους εργασία.

Όλους τους επαγγελματίες που συμμετείχαν ενεργά και με ιδιωτική πρωτοβουλία οργάνωσαν κάποιο χάπενινγκ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς το Μουσικό Σχολείο Καβάλας για την συνεργασία του  στην κεντρική συναυλία και ευχαριστίες προς όλους όσους συμμετείχαν αφιλοκερδώς με την παρουσίαση του έργου τους και ομόρφυναν αυτή την βραδιά.

Τέλος ευχαριστεί όλους τους Καβαλιώτες για την αγάπη τους και την συμμετοχή τους σε αυτή την γιορτή που έγινε πλέον θεσμός για την πόλη μας».