Κάλεσμα για την απεργιακή συγκέντρωση της εργατικής Πρωτομαγιάς απηύθυναν τα μέλη της γραμματείας του ΠΑΜΕ νομού Καβάλας. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 το πρωί στην κεντρική πλατεία της Καβάλας ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι στο δασάκι των Πεντακοσίων. 

 

Όπως τόνισαν τα μέλη του ΠΑΜΕ οι εργαζόμενοι πρέπει να αντισταθούν για μία ακόμη φορά στις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να αντισταθούν με κάθε τρόπο δίνοντας μαζική συμμετοχή σε αυτή την απεργιακή συγκέντρωση. 

 

Ο πρόεδρος των Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Καβάλας Γιάννης Γιαγκίδης επιτέθηκε στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Καβάλας ενώ παράλληλα επιτέθηκε και στον διευθυντή του ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ μιλώντας για προπηλακισμούς κατά την προσπάθεια ενημέρωσης του ΠΑΜΕ προς τους σπουδαστές σημειώνοντας ότι υπήρξαν και μικρές εντάσεις.

 

 

Την πρόσκληση στις εκδηλώσεις επανέλαβε και ο Κώστας Μακέδος μέλος της επιτροπής Ειρήνης επισημαίνοντας ότι η συγκέντρωση είναι μια αφορμή για τιμή στους νεκρούς αλλά και μια ευκαιρία αφύπνισης. Παράλληλα ο κ. Μακέδος ενημέρωσε για την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των επιτροπών Ειρήνης στις 13 Μαϊου στην Αλεξανδρούπολη για την αντίδραση στην δημιουργία νατοϊκής βάσης.