Επιτόπιες επισκέψεις στις τοπικές κοινότητες του Δάτου – Πολύστυλου, της Λυδίας και των Κρηνίδων έκανε τις τελευταίες ημέρες ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Ο τόπος της ζωής μας», δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος.

Συνέχισε έτσι το μεγάλο πρόγραμμα περιοδειών που ξεκίνησε από τις αρχές Φεβρουαρίου, με στόχο να κάνει ενημερωτικές επαφές με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων, με επαγγελματίες και κατοίκους των περιοχών έξω από την πόλη της Καβάλας.

Σκοπός των επισκέψεων και των επαφών του Μάκη Παπαδόπουλου ήταν να ενημερωθεί για τα προβλήματα της καθημερινότητας που βιώνουν οι κάτοικοι της υπαίθρου, στα πεδινά και τον ορεινό όγκο, ως προς την ύδρευση, τον φωτισμό, την καθαριότητα, την κατάσταση των δρόμων και τις άλλες βασικές τους ανάγκες. Παράλληλα, συζήτησε το θέμα της απασχόλησης μέσα από την αξιοποίηση πόρων που παραμένουν ανεκμετάλλευτοι. Επανέλαβε την άποψη της Δημοτικής Κίνησης ότι οι τοπικές κοινότητες διαθέτουν σημαντικούς πόρους για την ανάπτυξη της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, του τουρισμού και της μεταποίησης, με τους οποίους ο Δήμος έχει ανάγκη να ασχοληθεί σοβαρά μέσα από έργα και δράσεις που αφενός θα λύνουν προβλήματα και αφετέρου θα δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας.

Ο Μάκης Παπαδόπουλος θα ολοκληρώσει την περιοδεία του την ερχόμενη εβδομάδα με επισκέψεις στους Φιλίππους και το Χαλκερό.