Το ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ έχοντας στόχο και βασική προτεραιότητα να προσφέρει την καλύτερη εκπαίδευση, με τους καλύτερους του είδους σε όσο το δυνατό χαμηλότερο κόστος , διοργανώνει  για τα μέλη του 2ημερο σεμινάριο με τον γνωστό στην πόλη μας από τις συνεργασίες του με το ΔΗΠΕΘΕ ΚΑΒΑΛΑΣ κ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.

 

Το σεμινάριο  βασίζεται  στον αυτοσχεδιασμό, την κίνηση και τον λόγο, σε κείμενα επιλεγμένα από τους συμμετέχοντες.

 

Όπως προαναφέραμε θα έχει διάρκεια 2 ημερών από 3 ώρες την κάθε ημέρα, και θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη κ Τετάρτη  20 κ 21 Φεβρουαρίου 2018, 17.00- 20.00 .Το κόστος και για τις 2 ημέρες θα είναι 20€  (15€σεμινάριο και 5€ ανανέωση συνδρομής ). Το μέρος διεξαγωγής του θα ανακοινωθεί άμεσα προσωπικά στον κάθε συμμετέχοντα.

 

Για πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο τηλεφωνήστε στο 6932412039 κ ΣΤΕΛΛΑ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ. Μας ζητήθηκε οι  θέσεις να είναι περιορισμένες προκυμμένου να μπορέσει ο εκπαιδευτείς να ασχοληθεί προσωπικά με τον κάθε εκπαιδευόμενο.

 

Ο Βασίλης Βασιλάκης είναι απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν. Είναι γνωστός στην πόλη μας από τις πρόσφατες συνεργασίες του με το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας στα έργα « Η ασκητική» του Ν. Καζαντάκη, « Φαλακρή τραγουδίστρια» του Ε. Ιονέσκο, « Ήλιος με δόντια» του Γ. Μακριδάκη, « Το μάθημα» του Ε. Ιονέσκου.