Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καβάλας καταδικάζει το ΠΑΜΕ Καβάλας και ειδικότερα τους πρωτεργάτες μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους κυρίους Γιαγκίδη Ιωάννη και Καραμπατζάκη Αναγνώστη που σχεδίασαν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν μαζί με κομματικά στελέχη του ΚΚΕ, με γνωστό δικηγόρο της Καβάλας, με ελεύθερους επαγγελματίες και συνταξιούχους που ανήκουν στον κομματικό μηχανισμό  του ΚΚΕ την βίαιη είσοδο και διακοπή της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου για να πετύχουν μια κομματική φιέστα.

 

        Η βιαιότητα των πράξεών τους εκδηλώθηκε με την έφοδο τουλάχιστον 40 ατόμων μελών του ΠΑΜΕ  οι οποίοι προσπάθησαν με ύβρεις, προπηλακισμούς και απειλές φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να λένε ότι "δεν έχετε δει βία  ακόμη γιατί έξω έχουμε και τις σανίδες  μας". Τα παραπάνω έγιναν για να μην συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο να μην συζητήσει και να μην αποφασίσει την τροποποίηση του Καταστατικού που αφορούσε την λειτουργία εσωτερικού κανονισμού και πειθαρχικού κανονισμού του Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου.

 

Τα παραπάνω ήταν η πρόφαση γιατί η ουσία αφορά την λειτουργία των θεσμών και την ίδια την Δημοκρατία.  Η διαφορά μας με το ΠΑΜΕ είναι ότι οι δυνάμεις του δεν σκέφτονται και δεν αποφασίζουν βάση των αρχών, των θεσμών και της Δημοκρατίας αλλά βάσει αυτών που το κόμμα τους υπαγορεύει.  Επιχειρούν να καλλιεργήσουν την τρομοκρατία την οποία χρησιμοποιούν σαν εργαλείο και την κοινωνική ανομία "μπουκάροντας" 40 και πλέον άτομα για να εκφοβίσουν τα (8) άτομα της  νομίμως εκλεγμένης πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου. 

 

Αυτή η συμπεριφορά τους είναι εγγύηση γι' αυτούς ότι το συνδικαλιστικό κίνημα θα παγιδευτεί σε μια μακροχρόνια στασιμότητα.

 

Η Δημοκρατία γι' αυτούς έτσι κι αλλιώς είναι οι βίαιες μειοψηφίες που προετοιμάζουν συμπλοκές καταλήγοντας σε ύβρεις, απειλές, προπηλακισμούς.      

 

Τέτοιες δε, ήταν οι προκλήσεις τους με ύβρεις, χειρονομίες, προπηλακισμούς και απειλές που κανείς άνθρωπος δεν θα άντεχε να αφήσει αναπάντητες. Αυτό άλλωστε ήταν και το σχέδιό τους ώστε να ξυλοφορτώσουν τα σαράντα  (40) και πλέον άτομα του ΠΑΜΕ τα οκτώ (8) εκλεγμένα μέλη της πλειοψηφίας.  η υπεράνθρωπη αυτοσυγκράτηση των μελών της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου έσωσε από τα χειρότερα ΟΛΟΥΣ.

      

   Η παραπάνω συμπεριφορά των μελών του ΠΑΜΕ δεν θα μείνει αναπάντητη.  θα απαντηθεί με κάθε νόμιμο τρόπο προστατεύοντας τον θεσμό και τα δικαιώματα των εργαζομένων που εκπροσωπεί.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ