Ο τηλεοπτικός σταθμός ENA channel δημοσίευσε προ ημερών δημοσκόπηση της Alco για τον Δήμο Καβάλας (δείτε σχετικά εδώ) γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις σε επίπεδο δημοτικών παρατάξεων (δείτε σχετικό δημοσίευμα).

 

Ο πρώην δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής φέρεται να έχει σχολιάσει σχετικά, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του τηλεοπτικού σταθμού ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα μαζί με σχετικό δελτίο Τύπου και το αποδεικτικό πληρωμής της δημοσκόπησης.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑ

 

Με χθεσινές του «συκοφαντικές» δηλώσεις, ο πρώην Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, αμφισβήτησε την δημοσκόπηση της ALCO για τον Δήμο Καβάλας που προβλήθηκε από το ΕΝΑ CHANNEL, δηλώνοντας επί λέξει….

 

«Εγώ θα είμαι απολύτως σίγουρος ότι όλα έγιναν καλά όταν δω το εξτρέ από την τράπεζα που δόθηκαν τα χρήματα. Τα χρήματα της αμοιβής από το κανάλι Ένα στην εταιρία Alco. Έτσι, με διαφάνεια. Ότι πληρώσαμε ένα χιλιάρικο, δύο χιλιάρικα, τρία χιλιάρικα στην εταιρία αυτήν. Όχι με τα λόγια, όχι με ξέπλυμα υποχρεώσεων, όχι με μεταφορά χρημάτων από άλλους λογαριασμούς αλλά από το συγκεκριμένο λογαριασμό του καναλιού.»

 

Απαντώντας στις «συκοφαντίες», του παραθέτουμε δημόσια επισυναπτόμενο το αποδεικτικό κατάθεσης «εξτρέ» για το αντίστοιχο τιμολόγιο και παρακαλούμε τον πρώην Δήμαρχο να ζητήσει «Δημόσια συγνώμη από το ΕΝΑ CHANNEL» για τα δημοσίως υπονοούμενα και την λάσπη στον ανεμιστήρα που πέταξε εναντίον μας, εφόσον… επαναλαμβάνουμε όπως δήλωσε ο ίδιος… «Εγώ θα είμαι απολύτως σίγουρος ότι όλα έγιναν καλά όταν δω το εξτρέ από την τράπεζα που δόθηκαν τα χρήματα».

 

Όσο δε αφορά την «συκοφαντική προσπάθεια» του κ. Σιμιτσή να συνδέσει, οικονομικά την δημοσκόπηση, με τις διάφορες εργασίες παραγωγής, προβολής και δημοσιότητας που αναλαμβάνει το ΕΝΑ Channel από τον Δήμο Καβάλας (υπονοώντας έμμεση ενδεχόμενη δωροδοκία) οφείλουμε να τον ενημερώσουμε ότι….

 

Όλα τα τοπικά ΜΜΕ ανεξαιρέτως αναλαμβάνουν διάφορες εργασίες παραγωγής, προβολής και δημοσιότητας από τον Δήμο Καβάλας και τις Δημοτικές επιχειρήσεις και θα ήταν πολύ εύκολο το ίδιο να ισχυριστεί ο κ. Σιμιτσής για οποιοδήποτε τοπικό μέσο, δημοσίευε την συγκεκριμένη δημοσκόπηση…

 

Τον αφήνουμε να τον κρίνουν οι σκεπτόμενοι πολίτες χωρίς υπονοούμενα…

 

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ.ΣΙΜΙΤΣΗ

 

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, απάντησε ο Κωστής Σιμιτσής λέγοντας τα εξής:

 

Το «ΕΝΑ CHANNEL» με ενημέρωσε σήμερα, εκδίδοντας δελτίο τύπου, ότι το κόστος της περιβόητης δημοσκόπησης ήταν 1.240€. Δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω τους υπευθύνους. Μου άνοιξαν τα μάτια αποκαλύπτοντας πόσο φτηνές μπορούν να είναι αυτές οι έρευνες!

 

Όσον αφορά την ίδια τη δημοσκόπηση, από την πρώτη στιγμή αρνήθηκα να λάβω μέρος στη φιέστα που στήθηκε. Συνεχίζω να μη τη σχολιάζω. Εφόσον το κανάλι δημοσίευσε την εκτύπωση της τραπεζικής μεταφοράς 1.240€ προς την εταιρία, όλα έγιναν πολύ καλά και συγχαρητήρια!

 

Κωστής Σιμιτσής

επικεφαλής της παράταξης

«ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ»