

Με μεγάλη προσέλευση του κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 16 Αυγούστου η συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου, η οποία αποτέλεσε το κεντρικό γεγονός του 5ου Μουσικού Σταυροδρομίου Φιλίππων.
Εκατοντάδες θεατές γέμισαν το κέντρο των Κρηνίδων, παρακολουθώντας το μουσικό πρόγραμμα το οποίο διήρκεσε περισσότερες από δύο ώρες. Στη συναυλία συμμετείχε επίσης ο τραγουδιστής Άρις Πετράκης.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε με τη σύμπραξη του Δήμου Καβάλας, του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων, της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και του Επιμελητηρίου Καβάλας. Η μεγάλη συγκέντρωση του κόσμου στο κέντρο των Κρηνίδων είχε ως αποτέλεσμα να ενισχυθεί σημαντικά και η κίνηση στις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης της περιοχής.

