Ενδιαφέρον αρχίζουν να αποκτούν οι εκλογές στο Επιμελητήριο Καβάλας μιας και εκτός του συνδυασμού Δέμπα, συνδυασμό κατεβάζει και ο επιχειρηματίας Παύλος Ζησίμου.

 

Κι ενώ η ανακοίνωση του συνδυασμού Δέμπα με την παρουσίαση και του Γιάννη Παναγιωτίδη (δείτε εδώ) έδειχνε ότι δεν υπάρχει ρήγμα στην παράταξη Τατσούλη, τα πράγματα τώρα δείχνουν πολύ διαφορετικά.

 

Ο Παύλος Ζησίμου είναι μέλος στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου. Είχε εκλεγεί το 2011 με την παράταξη Τσατσούλη, η οποία είναι πλέον εμφανές ότι σήμερα δεν παραμένει ενωμένη.

 

Στην παράταξη του κ. Ζησίμου συμμετέχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο υποψήφιοι του τότε συνδυασμού, όσο και εκλεγμένοι. Συμμετέχουν όμως και αρκετοί δραστήριοι επιχειρηματίες που έως τώρα δεν είχαν εμπλακεί στις εκλογικές διαδικασίες του Επιμελητηρίου.

 

Ίσως αυτό να εξηγεί και τις «απουσίες» που παρατηρήθηκαν στην εκδήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητας Δέμπα.

 

Η σημαντικότερη ίσως απουσία όλων των υπολοίπων, ήταν αυτή του Αντώνη Καραγιαννίδη, ο οποίος όχι μόνο είχε εκλεγεί στο 21μελές Διοικητικό Συμβούλιο αλλά συμμετέχει και στην βασική διοικητική πεντάδα της απερχόμενης Διοικητικής Επιτροπής, μαζί με τους κ. Τσατσούλη, Δέμπα, Παναγιωτίδη και Αγγελίδη.  

 

Το πιθανότερο είναι να δει κανείς τον κ. Καραγιαννίδη στο συνδυασμό Αγγελίδη, μαζί με πολλούς από αυτούς που συμμετείχαν στον παλιό συνδυασμό Τσατσούλη.

 

Με δεδομένο ότι τα κόμματα δεν διαδραματίζουν το ρόλο που είχαν μέχρι και την περασμένη δεκαετία, οι εκλογές αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν σε δύο περίπου μήνες από τώρα.