Υπήρξαν στιγμές στη φετινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Μ.Σ. Απόλλων Χρυσοχωρίου, την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, που θύμιζαν σε όλους τι πραγματικά σημαίνει «ομάδα». 

 

Όχι μόνο τα γκολ και οι νίκες, αλλά τα πρόσωπα, οι αναμνήσεις και οι δεσμοί που δεν χάθηκαν ποτέ στον χρόνο.

 

Λίγες ώρες μετά τη νίκη απέναντι στον Εθνικό Νέας Καρυάς, παλιοί άνθρωποι του Απόλλωνα στάθηκαν δίπλα σε νέα παιδιά που φορούν σήμερα τη φανέλα με περηφάνια. 

 

Γενιές ενώθηκαν γύρω από το ίδιο τραπέζι, με κοινό σημείο αναφοράς την αγάπη για την ομάδα και τον τόπο. Ήταν μια βραδιά όπου το παρελθόν συναντούσε το παρόν και άνοιγε τον δρόμο για το μέλλον.

 

Προπονητές και ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν δώρα και ευχές, όχι τυπικά, αλλά με ειλικρίνεια και σεβασμό.

 

Το φλουρί της βραδιάς βρέθηκε στα χέρια των Κώστα Τσίρτσου και Παναγιώτη Γιανναπουλάκη, με τις ευχές όλων να συνοδεύουν όχι μόνο τη νέα χρονιά, αλλά και κάθε τους προσπάθεια με τη φανέλα της ομάδας.

 

Ο Απόλλων Χρυσοχωρίου συνεχίζει την πορεία του με την ίδια φιλοσοφία που τον κράτησε όρθιο όλα αυτά τα χρόνια: ενότητα, πίστη και ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά.

 

Με το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση της Κυριακής 1 Φεβρουαρίου απέναντι στον Θεαγένη, η ομάδα προχωρά έχοντας στις αποσκευές της κάτι πιο σημαντικό από βαθμούς. Την ιστορία της. Τους ανθρώπους της. Την οικογένειά της. Γιατί στον Απόλλωνα, όποιος φόρεσε τη φανέλα, δεν έφυγε ποτέ..

 

πηγή: chrysoupoli news