Β' ΕΠΣΚ

Ο Πανιώνιος Νέου Ξεριά συνεχίζει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, και τις τελευταίες τρεις ημέρες προχώρησε σε ντεμαράζ ανανεώσεων με ποδοσφαιριστές.

Ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Αποστολακάκης επιστρέφει στην ομάδα τη χωριού του, την Ασπίδα Πολυστύλου, μετά από γεμάτη σεζόν με τον Μακεδονικό Αγιάσματος στην Α’ ΕΠΣ Καβάλας.

Ο Βύρωνας Καβάλας και επίσημα ενημέρωσε πως θα δημιουργήσει μία δεύτερη ομάδα για να αγωνίζονται εκεί τα παιδιά των ακαδημιών του.

Ο Άρης Ζυγού ανακοίνωσε πως νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Ιορδάνης Στυλιανίδης

H Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη θέση της προέδρου της Ένωσης Παγ

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη (16/05), για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κεραυνού Καλλιράχης, παρουσία του δικηγόρου, Γεώργιου Τσουλκάνη.

Η ομάδα του Παγγαίου που προβιβάστηκε στην Α’ ΕΠΣ Καβάλας, έχοντας μία επιτυχημένη πορεία στη Β’ ΕΠΣΚ τη σεζόν 2023-2024, ανακοίνωσε πως ανανέωσε τη συνεργασία της με τον προπονητή Παύλο Προβατίδη.

Ο Κεραυνός Ελευθερών ανακοίνωσε πως ο Βασίλης Νικολαϊδης θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

Η ομάδα του Απόλλωνα Δάτου θα επανέλθει από τη σεζόν 2024-2025, στις τοπικές κατηγορίες ποδοσφαίρου της Καβάλας, και τη Δευτέρα (06/05) ανακοινώθηκε ο νέος προπονητής της ομάδας, ο Δημήτρης Βαλτατζής.

Σε συγκρότηση ήρθε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (01/05), το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανιωνίου Νέου Ξεριά.

Το μεσημέρι της Κυριακής (28/04), διεξήχθη το μπαράζ ανόδου της Β’ ΕΠΣ Καβάλας, ανάμεσα στους δύο δεύτερους των δύο ομίλων της κατηγορίας.

Η 18η και τελευταία αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Καβάλας, διεξήχθη την Κυριακή (21/04).

Την Τετάρτη (17/04), έγινε μία εξ αναβολής αναμέτρηση για τον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣ Καβά

Η 18η και τελευταία αγωνιστική έγινε στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣ Καβάλας, την Κυριακή (14/04), ενώ στον 1ο όμιλο είχε οριστεί να γίνει ένα εξ αναβολής παιχνίδι, καθώς το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα. Όμως η ΑΕ Πιερέων δεν “κατέβηκε” να αγωνιστεί σε αυτό το ματς.

Ο Κωνσταντίνος Στούπος παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του Κεραυνού Καλλιράχης, με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου να κάνει δεκτή την παραίτηση και να τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

Τέσσερις εξ αναβολής αναμετρήσεις για τη Β’ ΕΠΣ Καβάλας, διεξήχθησαν την Κυριακή (31/03).

Η 16η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣ Καβάλας διεξήχθη την Κυριακή (24/03).

Σελίδες