Β' ΕΠΣΚ

Η 18η και τελευταία αγωνιστική έγινε στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣ Καβάλας, την Κυριακή (14/04), ενώ στον 1ο όμιλο είχε οριστεί να γίνει ένα εξ αναβολής παιχνίδι, καθώς το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα. Όμως η ΑΕ Πιερέων δεν “κατέβηκε” να αγωνιστεί σε αυτό το ματς.

Ο Κωνσταντίνος Στούπος παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του Κεραυνού Καλλιράχης, με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου να κάνει δεκτή την παραίτηση και να τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

Τέσσερις εξ αναβολής αναμετρήσεις για τη Β’ ΕΠΣ Καβάλας, διεξήχθησαν την Κυριακή (31/03).

Η 16η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣ Καβάλας διεξήχθη την Κυριακή (24/03).

Η εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Καβάλας, ανάμεσα σε ΑΕ Πιερέων και Κεραυνό Ελευθερών, ορίστηκε να διεξαχθεί στις 3 Μαρτίου, στις 12:00 το μεσημέρι.

 

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ Παγγαίο, μετά το παιχνίδι με τον Κεραυνό Κρηνίδων για τη Β’ ΕΠΣ Καβάλας και διαμαρτυρίες που είχαν άνθρωποι του Κεραυνού για τη διαιτησία του αγώνα και συγκεκριμένα για το πέναλτι που κέρδισε το Παγγαίο.

Η 14η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣ Καβάλας διεξήχθη την Κυριακή (25/02).

Για τη Β’ ΕΠΣ Καβάλας την Κυριακή (18/02) θα διεξαγόντουσαν τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις για τον 2ο όμιλο, ενώ ο 1ος όμιλος θα είχε ρεπό.

Στη Β’ ΕΠΣ Καβάλας, την Κυριακή (11/02), διεξήχθη η 13η αγωνιστική στον 1ο όμιλο, ενώ στον 2ο όμιλο θα γινόντουσαν τρεις εξ αναβολής αγώνες, όμως αυτοί αναβλήθηκαν ξανά, καθώς οι ομάδες της Θάσου, λόγω έντονου αέρα, δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν.

Στη Β’ ΕΠΣ Καβάλας, την Κυριακή (04/02), διεξήχθη η 12η αγωνιστική στον 1ο όμιλο και η 13η αγωνιστική στον 2ο όμιλο.

Για τη Β’ ΕΠΣ Καβάλας το διήμερο (27-28/01), έγιναν δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις για τον 1ο όμιλο, ενώ έγινε ολόκληρη η 12η αγωνιστική στον 2ο όμιλο.

Η 11η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣ Καβάλας διεξήχθη την Κυριακή (21/01), με πολλές αναβολές αγώνων.

Λόγω καιρικών συνθηκών αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Καβάλας με ομάδες της Θάσου.

Η επιτροπή πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας έκανε γνωστό πως αναβλήθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη Ζυγού και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Καβάλας.

Η 9η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣ Καβάλας, διεξήχθη την Κυριακή (17/12).

γράφει ο

Αποστόλης Μπαμπατζίκος

Την Κυριακή (10/12) δεν είχαμε κανονική αγωνιστική στη Β’ ΕΠΣ Καβάλας, όμως διεξήχθησαν δύο αναμετρήσεις από την 9η αγωνιστική που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα ολόκληρη, ενώ είχαμε και έναν εξ αναβολής αγώνα.

Η 8η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣ Καβάλας διεξήχθη την Κυριακή (03/12).

Το Σαββατοκύριακο (25-26/11) συνεχίστηκε η δράση στα πρωταθλήματα της Α’ και της Β’ ΕΠΣ Καβάλας.

Η 7η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣ Καβάλας διεξήχθη την Κυριακή (26/11).

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη (23/11) στα γραφεία της ΕΠΣΚ, τον παράγοντα του Μακεδονικού Αμισιανών κ. Καρυπίδη και τον παράγοντα του Βρασίδα Νέας Περάμου κ. Δήμου, για όσα γράφτηκαν στα φύλλα αγώνα, μετά τις αναμετρήσεις των ομάδων τους.

Την Τετάρτη (22/11), στις 18:30 το απόγευμα στο Κοκκινόχωμα, θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και την Μικτή Καβάλας Κ16.

Σελίδες