Στο πλαίσιο του Greece 2025 International Ice Cream Conference, το κεντρικό social event φιλοξενήθηκε στο Sarris στη Νέα Ηρακλείτσα, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια αυθεντική ελληνική εμπειρία φιλοξενίας.

 

Οι καλεσμένοι από 13 χώρες (Χιλή, Γουατεμάλα, Αυστραλία,  Μεξικό, Ιταλία, Σουηδία, Αυστραλία, Γαλλια κ.α.) την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, εμπνευσμένη από τοπικά προϊόντα και γεύσεις της Μακεδονίας, να συμμετάσχουν σε εκμάθηση ελληνικών παραδοσιακών χορών, αλλά και να ζήσουν πολλές εκπλήξεις που κέρδισαν τις εντυπώσεις και δημιούργησαν μοναδικές αναμνήσεις.

 

Η βραδιά κύλησε σε γιορτινό και ζεστό κλίμα, συνδυάζοντας τη γαστρονομία, τη μουσική και τον πολιτισμό της Ελλάδας, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως η ελληνική φιλοξενία αποτελεί εμπειρία που μένει αξέχαστη.

 

Το συνέδριο διοργανώθηκε από τις εταιρείες MPK Advertising (mpkad.gr) και Butterfly Communications, με οικοδέσποινα εταιρεία την ΚΡΙ ΚΡΙ, και τη συμμετοχή κορυφαίων εκπροσώπων του κλάδου παγωτού από όλο τον κόσμο.

 

*Στη φωτογραφία ο Γιώργος Τσινάβος, αναπληρωτής διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Κρι Κρι και ο Καβαλιώτης επιχειρηματίας, Γιάννης Σαρρής