

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 1 Σεπτεμβρίου στο προαύλιο του Μουσείου Επαναστατικής Περιόδου στο Νησί Ιωαννίνων η καθιερωμένη πνευματική εκδήλωση της Εταιρείας Λογοτεχνών Και Συγγραφέων Ηπείρου ΙΖ' " Λυρική Παμβώτιδα"
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Ηπείρου, η Εταιρεία Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου, το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, η Δημοτική Κοινότητα Νήσου και το Μουσείο Επαναστατικής Περιόδου – Αλή Πασά.
Η εκδήλωση περιλάμβανε απονομή τιμητικών διακρίσεων σε διακεκριμένες πνευματικές προσωπικότητες τιμώντας το πνευματικό και κοινωνικό τους έργο και τις απονομές των βραβείων του Πανελληνίου Διαγωνισμού Ποίησης. Αφού αναγνώσθηκε η έκθεση της επιτροπής αξιολόγησης των ποιημάτων του Πανελληνίου Διαγωνισμού 2025 της ΕΛΣΗ από την πρόεδρο της επιτροπής Αγλαΐα Κωστοπούλου Διδάκτωρα Φιλολογίας, έγινε η απονομή των βραβείων και των επαίνων.
Το 1ο βραβείο απονεμήθηκε στην Ζωή Χατζηγεωργίου από την Καβάλα.
(δελτίο Τύπου)

