Ο Δήμος Καβάλας ενημερώνει ότι, από την  Παρασκευή  02-09-2016 και  ώρα 06:00  και μέχρι την Τρίτη  06-09-2016 και ώρα 21:00 θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (από τον κόμβο Φαλήρου μέχρι την Οδό Δαγκλή) για την εκτέλεση των εργασιών ασφαλτόστρωσης στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Βιοκλιματική Αναβάθμιση τμήματος του αστικού κέντρου της πόλης της Καβάλας».  

 

Συγκεκριμένα θα ισχύουν τα παρακάτω:  

 

 α) ►  Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην  ΟΔΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (από τον κόμβο Φαλήρου μέχρι την Οδό Δαγκλή)

     και

     για το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή  02-09-2016 και ώρα 06:00  και μέχρι την Τρίτη  06-09-2016 και ώρα 21:00

 

     καθώς και την

 

    ► Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στις κάθετες οδούς με κατεύθυνση εισόδου προς την οδό Ελ. Βενιζέλου    (Βελισσαρίου, Βότση από την συμβολή τους με την οδό Φιλίππου &  Ηπείρου, Ανώνυμη Οδός από την συμβολή τους με την οδό Ερυθρού Σταυρού)

    και

     για το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή  02-09-2016 και ώρα 06:00  και μέχρι την Τρίτη  06-09-2016 και ώρα 21:00

 

  -   Επισημαίνεται ότι, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα και μέχρι το πέρας των σχετικών     κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και την άρση της  εργοταξιακής σήμανσης, θα είναι αδύνατη η χρήση και λειτουργία  των ιδιωτικών χώρων στάθμευσης (υπόγεια πολυκατοικιών) και του υπαίθριου χώρου στάθμευσης ‘’Αγ.Ιωάννη’’.   

 

-      Επισημαίνεται ότι, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα και μέχρι το πέρας των σχετικών  κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και την άρση της  εργοταξιακής σήμανσης, δυνατότητα ανεφοδιασμού των καταστημάτων θα είναι δυνατή μόνο για την Παρασκευή & Σάββατο και για το χρονικό διάστημα  από τις 6:00 μέχρι τις 7:30 (πρωινές ώρες). Η διέλευση των οχημάτων ανεφοδιασμού (όχι στάθμευση) θα εκτελείτε με απόλυτη προσοχή και ευθύνη του επαγγελματία οδηγού του οχήματος ανεφοδιασμού,  μετά από συνεννόηση με τον εκπρόσωπο της φύλαξης  της αναδόχου  Κ/ξίας. Η είσοδος για τα οχήματα ανεφοδιασμού θα είναι ΜΟΝΟ  η είσοδος προς την οδό  Ελ. Βενιζέλου από τον Κόμβο Φαλήρου με έξοδο  την διασταύρωση με την οδό Δαγκλή.   

-      Επισημαίνεται ότι σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης θα είναι δυνατή η διέλευση των οχημάτων ασφαλείας (Αστυνομία,Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ και επιβατικών (Ι.Χ. ή Δ.Χ.) που κινούνται από και προς την κλινική ‘’ΛΗΤΩ’’,  πάντα  σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις οδηγίες διέλευσης του εκπροσώπου της φύλαξης της αναδόχου Κ/ξίας.    

 

δ) Απαγόρευση στάσης-στάθμευσης όλων των εσοχών – παρκίδων  επί της  οδού ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ για

    τις ανάγκες προετοιμασίας και εγκατάστασης της εργοταξιακής σήμανσης

   και  

     για το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 01-09-2016 και ώρα 22:00  και μέχρι την Τρίτη   06-09-2016 και ώρα 21:00

 

     Τέλος επισημαίνεται ότι για όλο το χρονικό διάστημα των ανωτέρω προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων το τμήμα της οδού Ελ. Βενιζέλου μέχρι τον κόμβο Δαγκλή, αποτελεί τμήμα του εργοταξίου του έργου και κατά συνέπεια οι παραβάτες θα τιμωρούνται σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στον Κ.Ο.Κ.