Ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας ενημερώνει ότι πραγματοποιεί δωρεάν φέτος την εβδομάδα γνωριμίας με το Ολυμπιακό άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου.

 

Πρόκειται για μία γνωριμία με το άθλημα και θα περιλαμβάνει προπονήσεις οι οποίες θα διεξάγονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας οι οποίες βρίσκονται στην Πάροδο Κωστή Παλαμά 8 στον 3ο όροφο στην Καβάλα. Μάλιστα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2510-838.500.

Παράλληλα ενημερώνει ότι η έναρξη των μαθημάτων ενόψει της νέας χρονιάς και των εγγραφών ορίστηκε για την 1η Σεπτεμβρίου.

Κάνει γνωστό επίσης ότι φέτος θα λειτουργήσουν τα τμήματα από 4 ετών, παιδικά, εφηβικά, τμήματα για όλες τις ηλικίες και γυναικείο τμήμα λειτουργικών ασκήσεων (function training).

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας και οι προπονητές εύχονται καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και στους αθλητές πολλές επιτυχίες στην αθλητική αγωνιστική σεζόν 2016-2017.