

Αγωγή και συντηρητική κατάσχεση κατά των ELFE θα καταθέσει το επόμενο διάστημα η εταιρία ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ραδιόφωνο της Πρωινής και στο Νίκο Γενικόπουλο σήμερα το πρωί ο επικεφαλής της εργολαβικής εταιρίας ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ Νίκος Μπεχράκης. Όπως τόνισε η εταιρία του θα στραφεί νομικά κατά των ELFE προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντά της, αλλά και τα συμφέροντα των εργαζομένων στην ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ.
Να σημειωθεί ότι από τις 6:00 σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι των ELFE έχουν προχωρήσει σε απεργία και αποτρέπουν τους εργαζομένους στην ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ να μπουν στο εργοστάσιο από την είσοδο του λιμανιού Φίλιππος Β΄.
Ο κ. Μπεχράκης δε δίστασε να δηλώσει πως η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ θα στραφεί και κατά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας στην περίπτωση που δεν δοθεί λύση στο πρόβλημα και οι εργαζόμενοι της εταιρίας του να επιστρέψουν στο εργοστάσιο.