Στο νησί της Θάσου και στην Καβάλα  ταξίδεψε η εκπομπή του STAR Γυρίσματα στην Ελλάδα πραγματοποιόντας ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στα αξιοθαύμαστα μνημεία , στον πολιτισμό αλλά και στις τουριστικές υποδομές που διαθέτει ο νομός Καβάλας!
Με τη βοήθεια της Δημοτικής Αρχής και άλλων θεσμικών παραγόντων της περιοχής μέσα απο την εκπομπή αποτυπώθηκαν όμορφες εικόνες που μαρτυρούν το έντονο φυσικό κάλλος αλλά και το σεβασμό που επιδεικνύουν προς αυτό οι κάτοικοι αλλά και οι επιχειρηματίες στο πολιτισμό και την παράδοση!
Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής αλλά ιδίως αναδείχθηκε η τουριστική και πολιτιστική  ταυτότητα της πόλης για την οποία τόση προσπάθεια καταβάλλουν και οι τοπικοί φορείς !

Oλη την εξέλιξη που σημειώνει το νησί της Θάσου  στο τομέα της γαστρονομίας κατέγραψε η εκπομπή του STAR Γυρίσματα στην Ελλάδα με σειρά γυρισμάτων τα οποία έγιναν το προηγούμενο διάστημα στο νησί και παρουσιάστηκαν μέσα απο ένα πλούσιο αφιέρωμα.
Γνώστες της τοπικής γαστρονομίας αλλά και άνθρωποι που καταξιώθηκαν αλλά και καταξίωσαν το νησί μέσα απο την υψηλή παραγωγή μιλούν στην εκπομπή για όσα παράγει ο τόπος!

Η εκπομπή προβλήθηκε και από τα δορυφορικά του ομίλου STAR international σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αμερική, Καναδά, που προβάλλουν 24ωρο ελληνικό πρόγραμμα.

Δειτε το βιντεο της εκπομπης.