

Σε δημοπρασία για την εκμίσθωση του δημόσιου ΚΤΕΟ στο Κοκκινόχωμα του Δήμου Παγγαίου προτίθεται να προχωρήσει η Περιφέρεια ΑΜΘ.
Το θέμα θα συζητηθεί στις 11:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Να σημειωθεί ότι το δημόσιο ΚΤΕΟ παραμένει κλειστό από τον Μάρτιο του 2023.
Ανέστειλε αρχικά την λειτουργία του με την αιτιολογία της συντήρησης και εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού του και στη συνέχεια ακολούθησε το οριστικό κλείσιμό του λόγω αντικειμενικής δυσκολίας να λειτουργήσει εξαιτίας συνταξιοδότησης του ήδη ελλιπούς προσωπικού του.
Να σημειωθεί ότι τα δημόσια ΚΤΕΟ παρέμειναν για σημαντικό χρονικό διάστημα ανοιχτά προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα βαριά οχήματα όταν τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ δεν προχωρούσαν σε επενδύσεις λόγω του αυξημένου κόστους των εγκαταστάσεων.
Στα βαριά οχήματα περιλαμβάνονται και τα λεωφορεία, ενώ παράλληλά εξασφαλιζόταν και η ασφαλής κυκλοφορία των φορτηγών πάσης φύσεως.