Ο Δήμος Νέστου σας καλεί να γιορτάσουμε πλάι στο λιμάνι Κεραμωτής, αναδεικνύοντας τα τοπικά μας προϊόντα.

 

Την Παρασκευή 6 Μαΐου από της 19:00 στο λιμάνι Κεραμωτής θα προσφέρονται  τα εξαιρετικής ποιότητας μύδια Κεραμωτής, με ουζάκι σε όλους τους παρευρισκομένους.

 

 Την γιορτή θα πλαισιώνει η μελωδική φωνή της κα. Μαναβάκη Μίνας με την ορχήστρα της, καθώς και οι μικροί χορευτές των πολιτιστικών συλλόγων Νέας Καρυάς – Χρυσοχωρίου – Ερατεινού – Θρακιωτών Χρυσούπολης.

 

Το Σάββατο 7 Μαΐου προσφέρουμε  σαρδέλες οι οποίες θα συνοδεύονται  με ουζάκι που παράγετε στην περιοχή μας. Ο κος Μίγγος και η ορχήστρα του θα συνοδεύει τα χορευτικά των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου που θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς. Θα ακολουθήσει γλέντι για όλους.

 

Το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο 1ος Ερασιτεχνικός Διαγωνισμός Ψαρέματος στο Λιμάνι Κεραμωτής.

 

Ώρα προσέλευσης σκαφών 14:00, ώρα έναρξης αγώνων 15:00, ώρα λήξης αγώνα 18:00, καταμέτρηση ψαριών απονομή βραβείων 18:30.

 

Το πρώτο βραβείο θα δοθεί στο πλήρωμα που θα έχει τα περισσότερα ψάρια ενώ το 2ο βραβείο στο πλήρωμα που θα φέρει το μεγαλύτερο ψάρι.

 

Με την συμμετοχή των Ερασιτεχνικών Αλιευτικών Συλλόγων «οι αργοναύτες» Χρυσούπολης, «το τιμάρι» Πέρνης, και «ο Άγιος Νικόλαος» Αγιάσματος.

 

Τα ψάρια θα διατεθούν στο τραπέζι της Αγάπης.

 

Την Δευτέρα 9 Μαΐου θα διεξαχθεί Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας Παλαίμαχων ΑΟΚαβάλας vs Νέστος Χρυσούπολης στο γήπεδο Κεραμωτής, ώρα 17:30.

 

Τα έσοδα θα διατεθούν στο τραπέζι της Αγάπης.