Με μία σπουδαία συνεργασία των δύο κορυφαίων μουσικών φορέων του Νομού Καβάλας θα κλείσει η εβδομάδα που διανύουμε. Συγκεκριμένα, η YOUNG POWER ORCHESTRA του Δ.Ω.Κ. θα συμπράξει με τη ΧΟΡΩΔΙΑ του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ στην παρουσίαση του περίφημου Ροκ Ορατορίου A Day in a Life των Keith Swanwick και Patrick Lee.

 

Τα κείμενα είναι βασισμένα στο διήγημα Μια μέρα του Ιβάν Ντενίσοβιτς, έργο του διάσημου Ρώσου Αλεξάντρ Σολζενίτσιν, βραβευμένου με Νόμπελ Λογοτεχνίας (1970). Θα δοθούν δύο συναυλίες, ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αυτό το εξαιρετικό οπτικοακουστικό θέαμα.

 

Οι παρουσιάσεις, που θα εμπλουτιστούν οπτικά μέσω βιντεοπροβολέα, θα πραγματοποιηθούν το ΣΑΒΒΑΤΟ 16/4 και την ΚΥΡΙΑΚΗ 17/4 στον κινηματογράφο ΟΣΚΑΡ, ώρα 20:00 με ελεύθερη είσοδο.

 

Η ενορχήστρωση, η διεύθυνση καθώς και οι προβολές είναι του Κρίστοφερ Μπάκα, ενώ υπεύθυνος για τη διδασκαλία της Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου είναι ο Γιώργος Φίτσιος. Συμμετέχουν οι Έφη Πριμικυρλίδου (απαγγελία και τραγούδι) και Γιώργος Κοτόπουλος (απαγγελία).

 

Τα μέρη του έργου:

 

1)Άραγε θα ελευθερωθώ

2)’ (Είμαι απλώς ένας αριθμός)

3)’ (Θα επιβιώσουμε)

4) – (Εμποδίστε το κρύο να μπει – Η φωτιά)

5) (Συνεχίστε να κινείστε)

6) (Επανάληψη)

7) (Φινάλε)

 

Η προσέλευση αναμένεται αθρόα και τις 2 ημέρες – σας περιμένουμε!

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Ω.Κ.                                 Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δ.Ω.Κ.

  Χαράλαμπος Κουφατζής                                       Γεώργιος-Ιούλιος Παπαδόπουλος