Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τρείς (3) κλοπές από επιχειρήσεις, που διαπράχθηκαν, την 11 και 12-4-2016 στην πόλη της Ξάνθης. 

 

 

Συνελήφθη την Τετάρτη (13-4-2016) το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει έναν ακόμη 21χρονο ημεδαπό, κατηγορούμενο για διακεκριμένες κλοπές.

 

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 21χρονο, διότι, όπως προέκυψε, το παραπάνω χρονικό διάστημα, ενεργώντας από κοινού με τον δεύτερο δράστη, ο οποίος δεν εντοπίσθηκε, διέρρηξαν τρείς (3) επιχειρήσεις στην πόλη της Ξάνθης, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά το χρηματικό ποσό των 555 ευρώ.

 

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο ακατέργαστης κάνναβης και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

 

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστεία και κλοπές.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.