σύλληψη

Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης 16 Ιουλίου 2024 σε παραλιακή περιοχή της Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας μία γυναίκα ελληνικής καταγωγής.

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιουλίου 2024, πέντε άτομα κατηγορούμενα μεταξύ άλλων για παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων κατά περίπτωση στη Δράμα

Για οπλοκατοχή και παράνομη οδήγηση συνελήφθη ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής στην Εθνική οδό Καβάλας – Δράμας, το απόγευμα της Τρίτης 10 Ιουλίου 2024.

 Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης 9 Ιουλίου 2024 στη Δράμα ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής, ο οποίος κατά το χρονικό διάστημα από 7 έως 8-7-2024 εισήλθε σε δωμάτιο καταλύματος που βρίσκεται σε περιοχή της Θάσου.

Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 2 Ιουλίου στην Εγνατία οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας ένας άνδρας ξένης καταγωγής διότι οδηγούσε αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες και χωρίς δίπλωμα.

Μία γυναίκα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές στην Καβάλα το μεσημέρι της Κυριακής 30 Ιουνίου με την κατηγορία της κλοπής.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής 16 Ιουνίου 2024, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας, ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής.

Συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής 16 Ιουνίου 2024, ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής.

Συνελήφθη στην Καβάλα ο άνδρας που μαχαίρωσε προ ημερών άλλον άνδρα στην περιοχή του Τίμιου Σταυρού.

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Ιουνίου 2024, σε παραλιακή περιοχή της Θάσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Λιμεναρίων Θάσου ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής

Έναν άνδρα 84 ετών συνέλαβαν οι λιμενικές αρχές της Θάσου το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Ιουνίου στο λιμάνι του Λιμένα με την κατηγορία της εξύβρισης

Συνελήφθη την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 το πρωί σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου μία γυναίκα ελληνικής καταγωγής.

Συνελήφθη την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 το απόγευμα, σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρηνίδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Ιουνίου 2024, στο λιμάνι της Καβάλας ένας 54χρονος για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Συνελήφθη την 2 Ιουνίου 2024 το βράδυ σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρηνίδων Καβάλας ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής.

Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής 2 Ιουνίου 2024, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας ένας άνδρας ξένης καταγωγής.

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 29 Μαΐου 2024 στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν έντεκα (11) άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Μαΐου 2024 στην Ελευθερούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου μία γυναίκα ξένης καταγωγής.

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης 16 Μαΐου 2024 σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου ένας άνδρας.

Ο δράστης που παρέμενε παράνομα στη χώρα, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και προσέκρουσε με το ανωτέρω αυτοκίνητο σε υπηρεσιακό όχημα προκαλώντας φθορές.

Συνελήφθησαν στην Χρυσούπολη Καβάλας τρεις άνδρες, διότι εντοπίσθηκαν να ασκούν υπαίθριο εμπόριο.

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου 27 Απριλίου 2024 στον Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος νομοθεσίας περίαλλοδαπών

Έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών από τον δράστη, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση. 

Συνελήφθη άνδρας ελληνικής καταγωγής κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί Εθνικού Τελωνιακού Κώδικα

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Σελίδες