Το ΤΕΕ-AM με μεγάλη συμμετοχή μελών του επισκέφθηκε την Τετάρτη 6  Απριλίου  το HYDRAMA GRAND HOTEL στη Δράμα, σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του αποπερατωμένου υπερσύγχρονου ξενοδοχείου δίπλα στο μαγικό υδροβιότοπο της Αγίας Βαρβάρας.

 

Μετά την επίσκεψη με ανακοίνωσή τους τα μέλη της αποστολής αναφέρουν:

 

Το Τμήμα παρακολούθησε εξ αρχής και σε διάφορες φάσεις της κατασκευής, τις εργασίες του εξαιρετικά πολύπλοκου και ενδιαφέροντος τεχνικού έργου, ανακατασκευής του ιστορικού διατηρητέου μνημείου βιομηχανικής αρχιτεκτονικής, των 7.500τ.μ., της διάσημης  καπναποθήκης Spierer, που χτίσθηκε το 1924 από τον Αυστριακό αρχιτέκτονα Konrand von Vilas,  σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων.

 

Συγχαίρουμε τον επιχειρηματία κ. Μανώλη Λεδάκη και όλους όσους συμμετείχαν στην υλοποίηση και την επιτυχή ολοκλήρωση, σε πολύ δύσκολες εποχές του εξαιρετικού έργου, μελετητές, επιβλέποντες και κατασκευαστές και ευχαριστούμε θερμά τον εργοταξιάρχη  του έργου τον κ. Άγγελο Λεδάκη, Πολιτικό Μηχανικό, για τις ώρες που αφιέρωσε σε όλες τις ξεναγήσεις και ιδιαίτερα την τελευταία μέσα στον πυρετό της προετοιμασίας της έναρξης λειτουργίας.

 

Είμαστε σίγουροι για  την μεγάλη επιτυχία του εγχειρήματος στη συνέχεια και για την σημαντική συμβολή του στο αναπτυξιακό γίγνεσθαι  της περιοχής.