Στο δασάκι της Παναγούδας βρέθηκε το 17ο Νηπιαγωγείο Καβάλας, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.

 

Αναλυτικά, ο Ιωάννης Καπετανγιάννης, Διευθυντής Δασών Καβάλας, η Δέσποινα Στυλιάδου Προϊσταμένη Τμήματος Προστασίας Δασών και η κυρία Δήμητρα Σίρκου, Εισηγήτρια Τμήματος Δασικών Χαρτογραφήσεων πραγματοποίησαν μια σημαντική ενημερωτική εκδήλωση για τους μαθητές του 17ου Νηπιαγωγείου Καβάλας στο Δασάκι της Παναγούδας.

 

Συγκεκριμένα, το σχολείο αναφέρει:

 

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 17ου Νηπιαγωγείου θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την πολύτιμη για όλους ενημέρωση.

 

Μέσα από διαδραστικές παρουσιάσεις και εκπαιδευτικά παιχνίδια, οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να συμβάλλουν στη διατήρησή του.

 

Η εκδήλωση περιλάμβανε:

 

Παρουσίαση βασικών πληροφοριών για το περιβάλλον και τη σημασία του.

 

Εποπτικό υλικό δόθηκε σε κάθε μαθητή, ενημερωτικά φυλλάδια και αρωματικά φυτά.

 

Παιχνίδια στο δασάκι.

 

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να θέσουν τις ερωτήσεις τους και να λάβουν απαντήσεις από τους ειδικούς. Οι εκπαιδευτικοί του 17ου Νηπιαγωγείου Kαβάλας  τους ευχαριστούν ιδιαίτερα για την αφοσίωση και τον χρόνο που αφιέρωσαν, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία μάθησης στους μαθητές τους.