Τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, που συνοδευόταν από τον βουλευτή Καβάλας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, συνάντησε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης. 

 

Στη συζήτηση που έγινε στο γραφείο του περιφερειάρχη συζητήθηκε η προοπτική της περιφέρειας ΑΜΘ, η ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών σε όλη την επικράτεια της αλλά και η σημασία των ευρωπαϊκών κονδυλίων στην χάραξη πολιτικής αναπτυξιακού χαρακτήρα από τη Διοίκηση.

 

Σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της περιφέρειας ΑΜΘ, αναφέρει τα εξής:

“Τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Παύλο Μαρινάκη υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης. 

 

Ο Παύλος Μαρινάκης περιοδεύει στην ΠΕ Ροδόπης στο πλαίσιο της καμπάνιας για τις Ευρωεκλογές, που θα γίνουν την Κυριακή 09 Ιουλίου. 

 

Τον κ. Μαρινάκη συνόδευσαν στην περιοδεία του ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Δημήτρης Γαλαμάτης.

 

Στη συζήτηση που έγινε στο γραφείο του Περιφερειάρχη συζητήθηκε η προοπτική της Περιφέρειας ΑΜΘ, η ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών σε όλη την επικράτεια της αλλά και η σημασία των ευρωπαϊκών κονδυλίων στην χάραξη πολιτικής αναπτυξιακού χαρακτήρα από τη Διοίκηση.”