Ο Αντώνης Φραντζής είναι ο νέος σύμβουλος σε θέματα αλιείας, στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

 

Ο κ. Φραντζής γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1969 στην Κομοτηνή, και έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στην εμπορική αλιεία και την επιχειρηματικότητα.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του κ. Φραντζή αναφέρει τα εξής:

“Ο Φραντζής Αντώνιος, ένας άνθρωπος με μακροχρόνια εμπειρία και βαθιά γνώση στον τομέα της αλιείας, αναλαμβάνει τη θέση του νέου συμβούλου αλιείας για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκη.

 

Γεννημένος το 1969 στην Κομοτηνή, ο Αντώνης Φραντζής έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στην εμπορική αλιεία και την επιχειρηματικότητα, αφήνοντας το στίγμα του στον κλάδο. 

 

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης (SBALA) και το American University of Rome, ο Φραντζής Αντώνιος ξεκίνησε να εργάζεται στην εμπορική επιχείρηση του πατέρα του από την εφηβική του ηλικία. 

 

Αυτή η πρώιμη ενασχόληση με το εμπόριο τον εφοδίασε με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να δημιουργήσει

μαζί με τον αδερφό του μια επιτυχημένη μονάδα παραγωγής αλίπαστων ψαριών. 

 

Η μονάδα αυτή έχει εξαγωγική δραστηριότητα σε πολλές χώρες της Ευρώπης, αποδεικνύοντας την επιτυχία και την αναγνώριση των προϊόντων τους.

 

Ο Φραντζής Αντώνιος δεν περιορίζεται μόνο στη διαχείριση της επιχείρησής του. Έχει εξειδικευτεί σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, από την αλίευση και την τροφοδοσία φρέσκων αλιευμάτων, μέχρι τη μεταφορά και την τελική διάθεση των θαλασσινών προϊόντων. 

 

Παρακολουθεί στενά τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν στην αλιεία, εστιάζοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη και διαχείριση της θαλάσσιας βιοποικιλότητας και των υδάτινων οικοσυστημάτων.

 

Η συμμετοχή του σε συνέδρια, ημερίδες και εκθέσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, είναι συνεχής. Αυτό δείχνει τη δέσμευσή του στην ενημέρωση και την καινοτομία στον τομέα της αλιείας. 

 

Επιπλέον, η εμπειρία του στον εμπορικό και βιομηχανικό τομέα είναι εκτεταμένη. Είναι εκλεγμένο μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης από το 1996, όπου έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις, φτάνοντας μέχρι τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου. 

 

Η δραστηριότητά του στα κοινά του κλάδου είναι αξιοσημείωτη, καθώς έχει διατελέσει Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής και συνεχίζει να υπηρετεί μέχρι σήμερα. 

 

Επιπλέον, κατέχει τη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης, συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη και την προώθηση του εμπορίου στην περιοχή.

 

Ο Φραντζής Αντώνιος, με την πολυετή του εμπειρία, την εκτενή γνώση και τη δέσμευσή του στη βιώσιμη αλιεία και το εμπόριο, αποτελεί μια σημαντική προσθήκη ως νέος σύμβουλος αλιείας. 

 

Η πορεία του μέχρι τώρα υποδηλώνει ότι θα συνεχίσει να προωθεί την αειφορία και την ανάπτυξη στον τομέα της αλιείας, διασφαλίζοντας παράλληλα την προστασία των θαλάσσιων πόρων και την υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων.”