Στο monobala.gr και τον Θεόφιλο Ψυχογιό, μίλησε ο τεχνικός του Νέστου Χρυσούπολης, Νίκος Κεχαγιάς, ξετυλίγοντας το κουβάρι της φετινής επιτυχημένης χρονιάς, ενώ έκανε αναφορά για την επόμενη μέρα και το ενδεχόμενο συμμετοχής στη νέα Super League 2.

 

O πολύπειρος τεχνικός, με θητεία σε πάγκους πολλών ομάδων επαγγελματικών κατηγοριών, συμπλήρωσε ενάμιση χρόνο στην ομάδα της Καβάλας, όπου άφησε το στίγμα του, ενώ ανέλυσε το σκεπτικό για το νέο σχεδιασμό και την αρκετά πιθανή περίπτωση να ανανεώσει.

 

 

«Ρεκόρ βαθμών ο Νέστος, πάνω από δύο πρωταθλητές φέτος»

 

Ο Νίκος Κεχαγιάς αρχικά ανέφερε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι στο Νέστο φέτος από την πορεία μας. Είχαμε μπροστά μας την Καβάλα, που έκανε πρωταθλητισμό και πήρε την άνοδο. 

 

Ωστόσο, και εμείς κάναμε ρεκόρ πόντων στην ιστορία της ομάδας μας στη Γ΄ Εθνική, με 81 βαθμούς, όπως με ενημέρωσαν στελέχη του Νέστου. 

 

Άλλωστε, μετά την Καβάλα και τον Πανιώνιο, είχαμε παραπάνω βαθμούς και από δυο ομάδες που πήραν πρωτάθλημα και άνοδο, όπως ο Παναργειακός (σ.σ. 76) και ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (σ.σ. 78). Ήμασταν τρίτοι σε πόντους συνολικά στην κατηγορία».

 

 

«Καλύτεροι δεύτεροι, πρώτος σκόρερ ο Σέα, απόλυτα θετικό πρόσημο»

 

Για να συνεχίσει ο προπονητής του Νέστου: «Αυτό που κυνηγούσαμε, όταν είδαμε οτι δε μπορούσαμε να χτυπήσουμε την Καβάλα, ήταν να είμαστε έστω οι καλύτεροι δεύτεροι σε όλους τους ομίλους βαθμολογικά και το πετύχαμε. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και το ευχαριστηθήκαμε, τόσο εμείς, όσο και ο κόσμος. Βγάλαμε και τον πρώτο σκόρερ σε όλη την κατηγορία, τον Φράνκο Σέα. Το πρόσημο είναι απόλυτα θετικό. Νομίζω η βαθμολογία ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, κατά σειρά στην πρώτη τριάδα. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και η Καβάλα και εμείς όπως και ο τρίτος Πανθρακικός».

 

 

«Διάθεση και από τους δυο να συνεχίσουμε μαζί»

 

Aναφορικά με το ενδεχόμενο να βρεθεί από το… παράθυρο ο Νέστος στη Super League 2, ο ίδιος δήλωσε: «Κάθε χρόνο όταν προκύπτουν κενά ανεβαίνει εκτάκτως κάποια ή κάποιες ομάδες. Έγινε πέρυσι με τον Γιούχτα. 

 

Είμαστε πρώτοι επιλαχόντες. Ακούγονται διάφορα, οτι κάποιες ομάδες ίσως να μη πάρουν μέρος. Μετά το πρωτάθλημα της Super League 2 θα εξεταστούν φάκελοι αδειοδοτήσεων για ομάδες. Είτε με δυο ομίλους, είτε με ένα, θεωρούμε πιθανό να πάρει πρόσκληση συμμετοχής ο Νέστος. Αν συμβεί αυτό, ο πρόεδρος μου μετέφερε οτι είναι θετικός, ενδιαφερόμαστε και θα απαντήσουμε θετικά, σε αντίθεση πριν λίγα χρόνια, όταν πάλι είχε ευκαιρία ο Νέστος, με άλλη διοίκηση, αλλά δεν έπαιξε Β΄ Εθνική τότε. 

 

Το θέλει ο Δήμαρχος αν προκύψει δυνατότητα και ήδη έχει πράγματα στο μυαλό του, παρότι έχει πολλές υποχρεώσεις και σε τέτοια περίπτωση θα χρειαστεί άτομα να στελεχώσουν την προσπάθεια. 

 

Ήδη υπάρχουν οι προϋποθέσεις, οπότε δε μπορείς να πεις όχι. Αναβαθμίζεται σημαντικά και το γήπεδο, αν η ομάδα είναι Super League 2 θα πληρούνται οι προϋποθέσεις».

 

 

«Αρχικά σχεδιασμό πρωταθλητισμού στη Γ΄, αλλά με ανοιχτές θέσεις»

 

Για να καταλήξει ο Νίκος Κεχαγιάς: «Κάνουμε προπονήσεις δύο εβδομάδες ακόμα, σχεδόν ως τις 25 Μαΐου. Πρέπει να κάνουμε σχεδιασμό για τη Γ΄ Εθνική, αυτό είναι το δεδομένο. Το τοπίο για Super League 2 μπορεί να τραβήξει χρονικά. Να ξεκαθαρίσει ακόμα και τέλος Ιουλίου. 

 

Εμείς θα ασχοληθούμε με παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν και στις δύο κατηγορίες, είτε Β΄, είτε Γ΄. Θα αρχίσουν επαφές το επόμενο δεκαήμερο, αλλά δε θα κλείσουμε όλες τις θέσεις. 

 

Θα κάνουμε αρχικά καλές επιλογές για Γ΄ Εθνική, με στόχο τον πρωταθλητισμό, αν είμαστε ξανά σε αυτή την κατηγορία. Δεν μπορεί να είναι άλλος ο στόχος, μετά τη φετινή πορεία, με ηρεμία και ψυχραιμία φυσικά. Και φέτος το παλέψαμε, αλλά βρήκαμε την Καβάλα πιο δυνατή. Ο πήχης ανέβηκε ήδη από πέρυσι, κάναμε βήματα μπροστά».

 

πηγή: monobala.gr