Γ' Εθνική

Η 27η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής διεξήχθη το Σάββατο (16/03).

Ο ΑΟΚ θα υποδεχθεί το Σάββατο (16/03) στις 15:00 το μεσημέρι στο “Ανθή Καραγιάννη”, τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, για την 27η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η 27η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί το Σάββατο (16/03), στις 15:00 το μεσημέρι.

Παράπονα για τη διαιτησία μετά το παιχνίδι Πανθρακικός-ΑΟ Καβάλα, είχε ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής, Γιώργος Μαραντάς.

Κάλεσμα στους φιλάθλους του κάνει ο ΑΟΚ, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, την Κυριακή (10/03).

Ο ΑΟ Καβάλα ανακοίνωσε πως θα γίνει εκδρομή για τους φιλάθλους για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στις 10 Μαρτίου.

Η 25η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής διεξήχθη την Κυριακή (03/03).

Για την 25η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, ο ΑΟ Καβάλα υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης στο “Ανθή Καραγιάννη”, την Κυριακή (03/03).

Η 25η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί την Κυριακή (03/03).

Η 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί την Κυριακή (25/02) στις 15:00 το μεσημέρι.

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Καβάλα, Βασίλης Παπαδόπουλος, με το γκολ που πέτυχε στις καθυσ

Η ομάδα του Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας, σε ανακοίνωση της μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης στο Κιλκίς, καταγγέλλει προπηλακισμούς και μπουνιές από οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, σε μέλη του Ποσειδώνα. Επίσης υποστηρίζει ότι ο Καβαλιώτης διαιτητής, Τάσος Τσιλίκας, είπε στους παίκτες “να χάσουν το παιχνίδι για να φύγουν όλοι ζωντανοί από εδώ”, ενώ τονίζει ότι καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι στο 87ο λεπτό, με το οποίο ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης νίκησε με 1-0.

Η 22η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής διεξήχθη την Κυριακή (11/02).

Ο ΑΟ Καβάλα συνεχίζει να προελαύνει στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και είναι φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και της ανόδου.

Ο Γιάννης Φιρινίδης και ο γιος του Χαράλαμπος αγωνίστηκαν για μισή ώρα ως συμπαίκτες με τη φανέλα του Βατανιακού την περασμένη Κυριακή (4/2).

Δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις για τη Γ’ Εθνική, διεξήχθησαν την Τετάρτη (31/01).

Η 20η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής διεξήχθη την Κυριακή (28/01).

Τα δύο παιχνίδια που αναβλήθηκαν για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής λόγω των καιρικών συνθηκών, ορίστηκαν σε νέα ημερομηνία από την ΕΠΟ.

Σελίδες