Σπουδαία σεζόν θα είναι η φετινή για την πόλη της Καβάλας αφού μετά το Celebrity Infinity, αναμένεται να υποδεχτεί και το Voyager of the Seas. 

 

H Royal Caribbean Cruises, η εταιρία που έχει στην κατοχή της και το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, το «Symphony of the Seas», ενέταξε για πρώτη φορά φέτος στα προγράμματα της, το λιμάνι της Καβάλας.Tο μεγαθήριο θα επισκεφτεί την πόλη συνολικά 3 φορές, στις 18/6, 25/6 & 20/8, ενώ θα είναι και το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που θα καταπλεύσει στην Καβάλα. 

 

Η Καβάλα αυξάνει σημαντικά τις αφίξεις της αφού πέραν των εταιρειών με μεσαίου μεγέθους πλοία όπως η Azamara κι η Regent, προσελκύει πλέον και μεγάλα πλοία. Φέτος ξεχωρίζουν τα Celebrity Infinity & Voyager of the Seas ενώ για του χρόνου 3 αφίξεις έχει προγραμματίσει και το Carnival Miracle.

 

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Voyager of the Seas προσφέρει πληθώρα διασκέδασης, με υψηλή τεχνολογία σε όλους τους χώρους του.

 

Διαθέτει δύο νεροτσουλήθρες στο “The Perfect Storm”,  χώρους διασκέδασης όπως το "Battle for Planet Z". Μπορεί κάποιος να κάνει σερφ στον προσομοιωτή "surf FlowRider". 

 

Επιπλέον μπορείς να κάνεις πατινάζ στον πάγο, ενώ υπάρχει και τοίχο αναρρίχησης στον βράχο του πλοίου. Πληθώρα εστιατορίων από την πλώρη μέχρι την πρύμνη προσφέρουν πλούσια γεύματα.