Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Απριλίου στο «Παλλάδιο» στην Καβάλα συνάντηση του «Αισώπου» με τους επικεφαλής των αντιπολιτευτικών δημοτικών παρατάξεων.

 

Ο σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν για την ανησυχητική κατάσταση που επικρατεί στο δημοτικό καταφύγιο αδέσποτων, καθώς και για μια σοβαρή έγγραφη αναφορά πρώην εθελόντριας του καταφυγίου για  βάναυση μεταχείριση ζώων.

 

Σε σχετικό δελτίο Τύπου το σωματείο αναφέρει πως η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή των επικεφαλής ήταν ενθαρρυντική και επιβεβαιώνει τη γνώση και την ευαισθησία που διαθέτουν στο ζήτημα της προστασίας των αδέσποτων ζώων.

 

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την παρουσία τους και τη δέσμευσή τους για μια μόνιμη και ουσιαστική επικοινωνία με το σωματείο μας, με στόχο την εύρεση λύσεων και παρεμβάσεων για τη βελτίωση της κατάστασης.

 

Ο «Αίσωπος» δεσμεύεται να συνεχίσει τον αγώνα για την προστασία και την ευημερία των αδέσποτων ζώων και εκφράζει την ελπίδα της για μια εποικοδομητική συνεργασία με  όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να μάθετε πώς μπορείτε να στηρίξετε το έργο του Φιλοζωικού Σωματείου "Αίσωπος", μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο mail: [email protected]

 και στην σελίδα μας: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064815277771&locale=el_GR

 

 

Με εκτίμηση,

 

Δέσποινα Αβραμίδου

Πρόεδρος του Δ.Σ. του πολιτιστικού & ζωοφιλικού σωματείου «Αίσωπος»

(δελτίο Τύπου)