Η Καβαλιώτισσα συγγραφέας, Αναστασία Γεωργακοπούλου, θα παρουσιάσει το Σάββατο 13 Απριλίου, στις 11 το πρωί στο Μουσείο Παραμυθιού της Καβάλας, το διδακτικό παραμύθι "Η Νεράιδα και οι Φίλες της".

 

Σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών της εκδήλωσης αναφέρει τα εξής:

“Σας περιμένουμε το Σάββατο 13 Απριλίου,στις 11 το πρωί, στο Μουσείο Παραμυθιού Καβάλας. Στην παρουσίαση του διδακτικού παραμυθιού  "Η Νεράιδα και Οι Φίλες της" της Καβαλιώτισσας συγγραφέως Αναστασίας Γεωργακοπούλου.

 

Σε συνεργασία με τον σύλλογο Art attack και τα παιδικά τμήματα χορού της κ.Στασινού.

 

Την εκδήλωση θα προλογίσει η καθηγήτρια κ. Βασιλειάδου. Το παραμύθι διδάσκει στα παιδιά πως με την αγάπη, τη συνεργασία και τη φροντίδα μπορούμε να διατηρήσουμε την ισορροπία στη σχέση ανθρώπων, ζώων και φύσης, χωρίς την κακία που επικρατεί στον κόσμο.”

 

Η Αναστασία Γεωργακοπούλου γεννήθηκε και ζει στην Καβάλα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Άρχισε να γράφει από μια εσωτερική ανάγκη να εκφραστεί και πολύ σύντομα διάφορα λογοτεχνικά sites, περιοδικά και ομάδες άρχισαν να παρουσιάζουν κείμενα της. Tο πρώτο της βιβλίο που παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο (δείτε ΕΔΩ), είχε τίτλο “Ανάσες Αγάπης”.