Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

μέλη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,

     

 Έν όψει  των επερχόμενων εσωκομματικών εκλογών  της ΝΔ, σας  ενημερώνω ότι ύστερα από  ώριμη σκέψη αποφάσισα να διεκδικήσω την θέση του προέδρου  της ΝΟΔΕ  ΚΑΒΑΛΑΣ και να ζητήσω από τα μέλη της ΝΔ να με στηρίξουν στις προβλεπόμενες από το καταστατικό εκλογικές διαδικασίες .

 

Τριάντα πέντε χρόνια συνεχώς  και αδιαλείπτως  είμαι παρών σε όλους τους αγώνες της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης  και  η μεγάλη οικογένεια  της ΝΔ, που εσείς αποτελείτε τη ζεστή αγκαλιά της  παραμένει-όπως και ήταν-  το ΄΄δεύτερο σπίτι μου΄΄.

 

Γνωρίζετε, επίσης, όλοι σας πόσο συμπαραστάθηκα με όλο μου το είναι, χωρίς  καμμιά υστεροβουλία τις κομματικές οργανώσεις της Καβάλας, στηρίζοντας με τις γνώσεις μου τους  πολιτικούς  και οργανωτικούς  τους στόχους.

 

Από τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Καβάλας,  από αυτό  «το μετερίζι ευθύνης»  μοναδική μου φιλοδοξία είναι να στηρίξω την ΝΔ και τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη στον  αγώνα εναντίον του λαϊκισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ ,που με την πολιτική τους θέτουν σε κίνδυνο  την πατρίδα μας .

 

Εσείς που με γνωρίζετε  είστε  «οι εγγυητές»  της δύναμης που θα έχω με την εκλογή μου να υπερασπιστώ την ιδεολογία μας και να προωθήσω αποφασιστικά τον πολιτικό σχεδιασμό και τις πολιτικές θέσεις της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στον τόπο μας, την πόλη και την περιφέρεια της Καβάλας.

 

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

σας καλώ τη συνέχεια της  κομματικής μας παράδοση να την κάνουμε μαζί αγώνα για την πατρίδα μας.  
 

Με  εκτίμηση και αγάπη
Χαράλαμπος Δράκος