Ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ευχαρίστησε τη στιχουργό και ποιήτρια, Σάννυ Μπαλτζή, διότι πρόσφερε δύο υποτροφίες για ένα πλήρες διδακτικό έτος στην Πολιτική Ακαδημία "Political Academy", σε νέους της Καβάλας.

 

 

Η ευχαριστήρια δήλωση του κ. Μουριάδη αναφέρει τα εξής:

"Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω την Καβαλιώτισσα τραγουδίστρια, μουσικοσυνθέτρια και ποιήτρια, Σάννυ Μπαλτζή, διότι πρόσφερε στη νεολαία του Δήμου Καβάλας δύο υποτροφίες για ένα πλήρες διδακτικό έτος στην Πολιτική Ακαδημία "Political Academy".

 

Με την εν λόγω επιλογή φανερώνει το ασίγαστο ενδιαφέρον της για τη γενέθλια γη και την ιδιαίτερη ευαισθησία που τη διακρίνει σχετικά με την ανάγκη απόκτησης εξειδικευμένων δεξιοτήτων από όσους επιθυμούν να εισέλθουν στον στίβο της πολιτικής. 

 

Η ισότιμη και απρόσκοπτη συμμετοχή στα κοινά είτε πρόκειται για το Ελληνικό Κοινοβούλιο, είτε για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, απαιτεί τον σχηματισμό μιας πιο λεπτομερούς και ολοκληρωμένης εικόνας για τις προϋποθέσεις ουσιαστικής συνεισφοράς της νέας γενιάς των πολιτικών του τόπου μας στο κοινωνικό σύνολο. 

 

Είμαι σίγουρος ότι η προαναφερθείσα εξέλιξη θα μας οδηγήσει σε ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ικανό να αξιοποιήσει στο έπακρο όλα τα συγκριτικά μας πλεονέκτημα".”