Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας, κ. Γεώργιος Γκράνας στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο, σήμερα Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Στη συνάντηση επισημάνθηκε το καλό κλίμα συνεργασίας μεταξύ της διοίκησης της ΠΕ Καβάλας και της Αστυνομικής Υπηρεσίας προς όφελος των πολιτών. Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του κ. Γκράνα, ο οποίος είναι γνώστης των θεμάτων της περιοχής, καθώς έχει διατελέσει, επί σειρά ετών, Διοικητής του Α.Τ. Χρυσούπολης και Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Τονίζεται, άλλωστε, ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και ο Αστυνομικός Διευθυντής έχουν (ακόμη και πριν την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του) στενή συνεργασία για το «προσφυγικό-μεταναστευτικό». Ο Αντιπεριφερειάρχης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αστυνομικό Διευθυντή για τις διαρκείς προσπάθειες που καταβάλουν οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. στον Νομό Καβάλας από όλες τις θέσεις και για όλα τα θέματα καθώς και για το «προσφυγικό-μεταναστευτικό».

Δελτίο Τύπου