Την Κυριακή (28/01) η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Καβάλας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με τον Ανδρέα Σπυρόπουλο, γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, να δίνει το παρών.

 

 

 

Σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Καβάλας αναφέρει τα εξής:

“Την Κυριακή 28/01/2024 η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Καβάλας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην Καβάλα παρουσία του Γραμματέα της Κ.Ε. Ανδρέα Σπυρόπουλου. 

 

Η μαζική προσέλευση του κόσμου αιφνιδίασε τόσο τους οργανωτές όσο και τον χώρο που φιλοξενούσε την εκδήλωση, με αποτέλεσμα πολλά μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ να μην μπορέσουν να ανέβουν στην αίθουσα. 

 

Η παρουσία αυτή, για την οποία ευχαριστούμε θερμά όλα τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, μας γεμίζει με ικανοποίηση αλλά και με περισσότερες ευθύνες για το μέλλον.

 

Αυτό άλλωστε επεσήμανε και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι τα θέματα που αφορούν τους πολίτες, σε αντίθεση με την ατζέντα που προσπαθεί να επιβάλει η ΝΔ και ο κύριος Μητσοτάκης, είναι η ακρίβεια, η δημόσια υγεία, η ακριβή στέγαση και τα πλήγματα στον αγροκτηνοτροφικό κόσμο. 

 

Ζήτησε δε να δώσουμε συντεταγμένα την μάχη των ευρωεκλογών, ώστε να διαμορφώσουμε αμέσως μετά το ισχυρό αντιπολιτευτικό μέτωπο κατά της κυβέρνησης. 

 

Το ΠΑΣΟΚ θα είναι 2ο κόμμα με αυξημένα ποσοστά στις ευρωεκλογές και μετά θα καταστεί χωρίς καμία αμφιβολία το αντίπαλος δέος της Ν.Δ..”