Η ιδιαίτερη ερμηνεύτρια Ηρώ Σαΐα, παράλληλα με τις εμφανίσεις της δίπλα στους πιο σημαντικούς έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές παρουσιάζει την επιτυχημένη μουσική παράσταση «Γυναίκα Τριαντάφυλλο».

 

Την περασμένη χρονιά η Ηρώ Σαΐα, με το ρεσιτάλ «Γυναίκα Τριαντάφυλλο», κατάφερε   να αποκομίσει διθυραμβικές κριτικές, να κερδίσει την αγάπη του κόσμου και να επιτύχει συνεχόμενα sold-out στο θέατρο του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Κραουνάκη.

 

Φέτος η αισθαντική ερμηνεύτρια θα ταξιδέψει την επιτυχημένη παράστασή της   σε επιλεγμένες πόλεις και θεατρικούς χώρους ανά την Ελλάδα.

 

Συνοδοιπόροι της στο μουσικό αυτό ταξίδι θα είναι δύο εξαιρετικοί σολίστ, ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο και η Αριάδνη Πόλκα στο βιολοντσέλο.

 

Μία μουσική παράσταση διανθισμένη από τις καλύτερες στιγμές του ελληνικού αλλά και του διεθνούς ρεπερτορίου με τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκη, Γιάννη Σπανού, Σταμάτη Κραουνάκη, Θάνου Μικρούτσικου, Νίκου Αντύπα, Κώστα Καλδάρα, Λένας Πλάτωνος, Σταύρου Ξαρχάκου, Νίκου Μαμαγκάκη , των Beatles, του Sergio Endrigo κ.ά αλλά και από τον πιο πρόσφατο δίσκο της «Λευκό Χαρτί».

 

Τραγούδια παλιά και δικαιωμένα από τον χρόνο, τραγούδια σύγχρονα που διάλεξαν ο Σταμάτης Κραουνάκης μαζί με την Ηρώ Σαΐα.

 

Τραγούδια   που μας τρυπάνε την καρδιά σαν αγκάθια και άλλα που τη χαϊδεύουν τρυφερά…

 

Ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ αφιερωμένο στο λουλούδι που λέγεται ΑΓΑΠΗ .

 

 

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 21.00
 

Δημοτικός Κινηματογράφος Όσκαρ
 

Τιμές εισιτηρίων: 10 € προπώληση και 12 € ταμείο
 

Η προπώληση των εισιτηρίων, στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρ. ΕΟΤ) στην κεντρική πλατεία Καβάλας (τηλ. ταμείου 2510 620 566), θα ξεκινήσει την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, 11.00 – 14.00 και 18.00 – 20.00.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.
 

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας