Χωρίς σταθερό και κινητό τηλέφωνο έμειναν οι Καβαλιώτες το πρωί της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου.

 

Το πρόβλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 και κράτησε περί τα 45 λεπτά.

 

Προβλήματα αναφέρθηκαν στα δίκτυα σταθερής και κινητής όλων των εταιριών (Cosmote, Nova, Vodafone) όμως οι περισσότερες αναφορές αφορούσαν την Cosmote.

 

Στη διάρκεια της βλάβης δεν ήταν δυνατή η σύνδεση με το Ίντερνετ, ούτε μέσω WiFi ούτε μέσω δεδομένων (data).

 

Οι επικοινωνίες αποκαταστάθηκαν σταδιακά και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν χρειάστηκαν περαιτέρω ενέργειες.

 

Αρκετοί χρήστες αντιμετωπίζουν ακόμη προβλήματα με το σταθερό τους (Ίντερνετ και τηλεφωνία) και συστήνεται να κάνουν επανεκκίνηση του εξοπλισμού τους.

 

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε γίνει σαφές από τι ακριβώς προκλήθηκε η βλάβη.

 

Ήταν όμως από τις σπάνιες φορές που ήταν τόσο εκτεταμένη και επηρέασε ταυτόχρονα κινητή και σταθερή τηλεφωνία και μάλιστα στο σύνολο των εταιριών.