Δέκα χρόνια λειτουργίας κλείνει αυτές τις μέρες το Forum Thassos, η μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα που είναι αφιερωμένη στο βορειότερο νησί της χώρας.

 

Έφτασε να αριθμεί πάνω από 160.000 μέλη! Μάλιστα με τις δυνατότητες αυτόματης μετάφρασης που παρέχει πλέον το facebook, η πλατφόρμα τους απευθύνεται πλέον σε δυνητικούς ή επαναλαμβανόμενους επισκέπτες κάθε εθνικότητας.  

 

Για την επέτειο των 10 ετών, οι διαχειριστές της σελίδας και του φόρουμ συνοψίζουν το σύνολο των προσπαθειών και των επιτευγμάτων τους.

 

Ανάμεσά τους, η νέα ιστοσελίδα και το εμπλουτισμένο φόρουμ, η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, ο διαδραστικός χάρτης για τη στάθμευση στο νησί, η πλατφόρμα θέσεων εργασίας της Θάσου και πολλά άλλα.

 

Συγκεκριμένα, αναφέρουν σε ανάρτησή τους:

 

Εδώ και 10 χρόνια είμαστε εδώ για εσάς, μαζί σας. Είμαστε κοινότητα, είμαστε ομάδα, είμαστε πολλά όμορφα πράγματα.

 

Με ενθουσιασμό και δημιουργικότητα, μέσα από συνεχείς και εστιασμένες προσπάθειες, βάζουμε το νησί της Θάσου στους κορυφαίους προορισμούς διακοπών.

 

Είμαστε περήφανοι για τον τόπο της ψυχής μας και θα συνεχίσουμε να προάγουμε την ομορφιά και την μοναδικότητά του.

 

Όπως σας συνηθίσαμε αυτά τα χρόνια, στα γενέθλιά μας κάνουμε έναν απολογισμό και καυχιόμαστε, για όσα έχουμε κάνει.

 

--  Συνεχίσαμε να απαντάμε σε όλες τις ερωτήσεις σας γρήγορα και σωστά, για όλα όσα σημαίνουν «τέλειες διακοπές στη Θάσο».

 

-- Κατασκευάσαμε τη νέα ιστοσελίδα www.forumthassos.ro αλλά κρατήσαμε ενεργό και τον χώρο του φόρουμ, μια αληθινή εγκυκλοπαίδεια για (σχεδόν) όλα όσα αφορούν στο νησί της Θάσου.

 

-- Δημιουργήσαμε τη μοναδική εφαρμογή για κινητά που συνδέει άμεσα τουρίστες και ιδιοκτήτες καταλυμάτων, το BookingThassos.GR

 

-- Δημιουργήσαμε το community Recommended by Forum Thassos, το μέρος όπου οι τουρίστες που ενδιαφέρονται για συστάσεις μπορούν να υποβάλλουν αιτήματα και να λαμβάνουν εξατομικευμένες προσφορές απευθείας

 

-- Συνεχίσαμε να μεγαλώνουμε τη διοικητική ομάδα και καταφέραμε να κρατήσουμε αφοσιωμένους, σοβαρούς και εργατικούς ανθρώπους γύρω μας.

 

Χρειαζόμαστε μια σταθερή και ισορροπημένη ομάδα δεδομένης της ευθύνης που έχουμε απέναντι στις εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που μας ακολουθούν.

 

-- Συνεχίσαμε να είμαστε η κύρια πηγή ενημέρωσης των Ρουμάνων επισκεπτών για όλα όσα συμβαίνουν στη Θάσο, ενημερώνοντας το κοινό σωστά, υπεύθυνα και γρήγορα.

 

Εκτός από τη διαρκή ενημέρωση του ρουμανικού Τύπου, συνεχίσαμε να είμαστε και οντότητα μέσων ενημέρωσης μέσω των πλατφορμών μας.

 

-- Αποτελέσαμε σημαντική πηγή έμπνευσης, συστήνοντας αξιόπιστες επιχειρήσεις.

 

-- Συνεχίσαμε να αναπτύσσουμε τις κοινότητες Forum Thassos αφιερωμένες σε κάθε χώρα από την οποία έρχονται τουρίστες στο νησί - ώστε οι πληροφορίες να φτάνουν στους τουρίστες από εκείνες τις χώρες στη μητρική τους γλώσσα. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

 

-- Παρείχαμε και παρέχουμε πληροφορίες για θέσεις εργασίας (δείτε τη σελίδα ΕΔΩ) και ευκαιρίες ακινήτων (δείτε τη σελίδα ΕΔΩ). 

 

-- Συνεχίσαμε να είμαστε συνεργάτες και υποστηρικτές των αθλητικών εκδηλώσεων που έγιναν στο νησί της Θάσου (ΜΤΒ, πρωτάθλημα ποδοσφαίρου - Δόξα Θεολόγου).

 

-- Ετοιμάσαμε για τον πρώτο διαδραστικό χάρτη στάθμευσης για τις διαθέσιμες θέσεις σε όλη τη Θάσο (δείτε τον ΕΔΩ).

 

-- Συνεργαστήκαμε άμεσα με τις τοπικές αρχές (Δημαρχείο, Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα, διασυνοριακές αρχές και Υπουργείο Τουρισμού) για να βοηθήσουμε τους τουρίστες και τον τουρισμό.

 

-- Ξεκινήσαμε εκστρατείες εράνων για τα αδέσποτα ζώα στο νησί της Θάσου για τροφή και στείρωση.

 

-- Διατηρήσαμε ένα ευχάριστο περιβάλλον για τα μέλη και τηρήσαμε τα πρότυπα της κοινότητας του Facebook ώστε να υπάρχει με συνέπεια αποτελεσματική, συνεκτική και πολιτισμένη επικοινωνία.

 

-- Κλείσαμε τη χρονιά με τη δεύτερη Ελληνορουμανική Πρωτοχρονιά στο νησί της Θάσου και δεν σταματάμε εδώ...

 

-- Επειδή έχουμε γενέθλια και μια «στρόγγυλη» επέτειο, σας ετοιμάσαμε δώρα για όλο το χρόνο (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων):

 

θα βρείτε φέτος σε κάποια διαφημιστικά προϊόντα συνεργατών μας Forum Thassos τα οποία μπορείτε να ζητήσετε, εάν είστε πελάτης του υπηρεσίες και εν λόγω προϊόντα, από: Ινεσα Λιμενάρια, Βασίλης Βασιλειάδης Ποτός, Ftery Deluxe Σκάλα Ραχώνι, Lila's Perfumerie, Olivera Skala Rachoni, Villa Αγγελική Πρίνος, Mare Pedra Skala Maries, Ilio Socrates Skala Marries, Beautiful Alice Αλυκή, Melissa Ποτός, Taverna Castro, Hotel Kristal Δασσύλιο Πρίνου, Real Holidays Σκάλα Πρίνου, Neromilos Θεολόγος, Rent Γιάννος Σκάλα Ραχώνι, Λασκαρίνα Ποτός.

 

-- Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας που μας βοηθούν να κρατήσουμε αυτή την κοινότητα ενεργή

 

-- Είμαστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η μεγαλύτερη κοινότητα για τους λάτρεις της Θάσου και γι΄ αυτό ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Συνεχίζουμε μαζί!