Με εντυπωσιακό τρόπο άνοιξε η αυλαία των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Καβάλας.

 

Χιλιάδες Καβαλιώτες όλων των ηλικιών κατέκλυσαν την πλατεία Ελευθερίας το βράδυ της Πέμπτης (7/12), για να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Anastasia, η οποία παρουσίασε τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες της, και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη!

 

Οι εκδηλώσεις της πρώτης ημέρας ξεκίνησαν με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καβάλας και τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι διέσχισαν την οδό Βενιζέλου για να φτάσουν στην κεντρική πλατεία, όπου τους διαδέχτηκαν διάφορα σχήματα του Μουσικού Σχολείου Καβάλας!

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας συμμετείχε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώσε ο Δήμος Καβάλας και η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», με ένα μοναδικό Pre Xmas Party τιμών και προσφορών.

 

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  ΚΑΒΑΛΑΣ ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΟΥΡΙΑΔΗ

 

"Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις είναι γεμάτες από ευχάριστες στιγμές και ιδιαίτερους συμβολισμούς.

 

Φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη μικρών και μεγάλων παιδιών, αλλά και μια γλυκιά μελαγχολία για όσους δεν μπορούν να βρίσκονται δίπλα μας.

 

Αυτή την περίοδο αφήνουμε πίσω μας τις οποίες δυσκολίες είχε ο χρόνος που θα μας αποχαιρετήσει σε λίγες μέρες, αλλά δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

 

Εκτός, λοιπόν, από δώρα, μοιράζουμε ευχές και μια αγκαλιά σε όλους εκείνους που είναι μόνοι τους.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων πρέπει να μας αγγίξει όλους.

 

Από σήμερα και μέχρι να κλείσει ο κύκλος των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Καβάλας, ανοίγουμε τις καρδιές μας, ανοίγουμε τις κλειστές πόρτες, ανοίγουμε ένα μεγάλο παράθυρο ελπίδας, αισιοδοξίας και αλληλεγγύης.

 

Τα φετινά Χριστούγεννα θα τα ζήσουμε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!"

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

18:00: Εργαστήριο του Άη Βασίλη - Κεντρική Πλατεία (Ελευθερίας) Καβάλας.

 

Εργαστήριο με θέμα τα Χριστουγεννιάτικα επιτραπέζια παιχνίδια. 

(δελτίο Τύπου Δήμου Καβάλας)