Μία ιδιαίτερη εκδήλωση είχε ο Θεαγένης Θάσου στο Καλογερικό του Λιμένα, την Τετάρτη (22/11). Ο ψυχολόγος, Αχιλλέας Υφαντίδης, ήταν ο προσκεκλημένους και μίλησε με παιδιά, γονείς και προπονητές για σημαντικά ζητήματα του αθλητισμού και όχι μόνο.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του Θεαγένη αναφέρει τα εξής:

“Ένα αξέχαστο απόγευμα στο Καλογερικό Λιμένα Θάσου μας χάρισε ο προσκεκλημένος του Θεαγένη, Αχιλλέας Υφαντίδης.

 

Γονείς, προπονητές και κυρίως χαμογελαστά παιδιά, αποχώρησαν γεμάτοι ικανοποίηση, αλλά και προβληματισμούς, σχετικά με την ανάγκη και τις μεθόδους κατανόησης του τρόπου σκέψης και λειτουργίας των νεαρών αθλητών και αθλητριών μας.

 

Αναπτύχθηκαν, επίσης, διαχρονικά ζητήματα, όπως η σχέση των παιδιών με το Διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η επιτυχημένη διαχείριση του άγχους και των πολλαπλών ρόλων στην εφηβική ηλικία, καθώς και η σημασία επιλογής προτύπων-ινδαλμάτων για έναν αθλητή, ενώ ο κ.Υφαντίδης απάντησε σε όσα ερωτήματα τέθηκαν από το κοινό, μετά το πέρας της ομιλίας του. 

 

Ευχαριστούμε θερμά όσες και όσους παρευρέθηκαν,από τον κ.Δήμαρχο,σημαντικούς παράγοντες αθλητικών Συλλόγων του νησιού, μέχρι και το νεαρότερο μέλος μας.

 

Ο αθλητισμός,ειδικότερα στις αναπτυξιακές ηλικίες,ενώνει ανθρώπους,έχει σημαντική θέση και αξίζει ειλικρινά το ενδιαφέρον μας. 

 

Ευχαριστούμε από βάθη καρδιάς τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΓΛΑΥΚΟ» για τη συμβολή του στο στήσιμο της εκδήλωσης, το ζαχαροπλαστείο «ΣΤΑΜΑΤΗΣ» για τον πεντανόστιμο μπουφέ, το ξενοδοχείο ANGELICA για τη διαμονή και το εστιατόριο NAMASTE για την παράθεση του γεύματος. 

 

Συνεχίζουμε δυναμικά και στις επόμενες δράσεις μας!”