Θεαγένης Θάσου

Μετά την ακύρωση της εκδήλωση της Τσικνοπέμπτης λόγω καιρού, ο σύλλογος του Θεαγένη Θάσου, πραγματοποίησε τη γιορτή του για την ημέρα την Κυριακή (10/03), με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών.

Την Κυριακή (28/01), έγινε η κοπή της πίτας της σκακιστικής ακαδημίας του Θεαγένη Θάσου, η οποία δημιουργήθηκε τους τελευταίους μήνες, σε συνέχιση μιας προσπάθειας που άρχισε το 2017, σε συνεργασία με την Σκακιστική ομάδα Θάσου.

Νεαροί αθλητές από τις Κ10 και Κ14 του Θεαγένη Θάσου, ταξίδεψαν στον Βόλο και συμμετείχαν στο “Volos Soccer Cup”, αποκτώντας σημαντικές ποδοσφαιρικές και όχι μόνο εμπειρίες.

Μία ιδιαίτερη εκδήλωση είχε ο Θεαγένης Θάσου στο Καλογερικό του Λιμένα, την Τετάρτη (22/11). Ο ψυχολόγος, Αχιλλέας Υφαντίδης, ήταν ο προσκεκλημένους και μίλησε με παιδιά, γονείς και προπονητές για σημαντικά ζητήματα του αθλητισμού και όχι μόνο.

Ο σύλλογος του Θεαγένη ανακοίνωσε τη δημιουργία σκακιστικής ακαδημίας, η οποία θα γίνει σε συνεργασία με την Σκακιστική ομάδα Θάσου.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου το πρώτο δείπνο της αγωνιστικής σεζόν 2023, της ομάδας του Θεαγένης της Θάσου. 

Η ομάδα του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου δεν θα συμμετάσχει σε καμία κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας φέτος και τη θέση της στην Α’ ΕΠΣΚ θα πάρει ο Θεαγένης Θάσου.

Τη Δευτέρα (26/06) ολοκληρώθηκε μία σεζόν γεμάτη ποδόσφαιρο και για τα τμήματα υποδομής της ομάδας του Θεαγένη Θάσου.

Αγιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά πραγματοποίησε η ομάδα του Θεαγένη Θάσου το απόγευμα της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό γήπεδο.

Ολοκληρωθήκαν οι εργασίες της κερκίδας του Δημοτικού γηπέδου Θεαγένη στον Λιμένα της Θάσου.

Η Διοίκηση του Θεαγένη καλωσορίζει τον νέο προπονητή της ομάδας Βασίλη Μανίσογλου. Διετέλεσε και ενωσιακός προπονητής της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

Το τουρνουά εκπλήρωσε τον στόχο του, που δεν ήταν άλλος, από το να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές ηλικίας 6 έως 16 των να παίξουν και να ευχαριστηθούν το αγαπημένο τους άθλημα, το ποδόσφαιρο. Άσκηση, χαρά, ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Λόγω των τελευταίων εξελίξεων στο Λιμένα, όσον αφορά τα επιβεβαιώμενα κρούσματα κορωνοϊού σας ενημερώνουμε ότι η ακαδημία ποδοσφαίρου Θεαγένης Θάσου αναστέλλει την λειτουργία όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων μέχρι και την Τετάρτη 21/10 για τα τμήματα υποδομής.