“Θλίβομαι βαθύτατα για το ύφος και την φρασεολογία της, που προσβάλλει βάναυσα την τιμή και το ήθος μου ως δημοσιογράφο και την προσωπικότητά μου, με ανούσιους και αναληθείς ισχυρισμούς για δήθεν «στημένο» debate και χειροκροτητές”, αναφέρει μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος, Γιάννης Χατζηεμμανουήλ, σε ανάρτηση του, απαντώντας στις δηλώσεις της υποψήφιας δημάρχου Παγγαίου, Μαρίας Βαρύτη, περί “στημένου debate”.

 

Η ανακοίνωση του κ. Χατζηεμμανουήλ αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

 

“Διάβασα προσεκτικά την αιτιολόγηση της φυγομαχίας στην τηλεμαχία του ENA channel από την επικεφαλής του συνδυασμού <ΞΕΚΙΝΑΜΕ> δήμου Παγγαίου.

 

Δεν πρόκειται  να αντιδικήσω μαζί της, άλλωστε η απουσία της αντικατοπτρίζει τις…πολιτικές της προθέσεις.

 

Θλίβομαι όμως βαθύτατα για το ύφος και την φρασεολογία της, που προσβάλλει βάναυσα την τιμή, την υπόληψη, την κοινωνική υπόσταση, το ήθος μου ως δημοσιογράφου και την προσωπικότητά μου, με ανούσιους και αναληθείς ισχυρισμούς για δήθεν «στημένο» debate και χειροκροτητές. 

 

Ο κόσμος που χρόνια τώρα με παρακολουθεί επιβραβεύοντας τις προσπάθειες μου, γνωρίζει καλά ποιος είμαι, τι κάνω και τι  κομίζω ως δημοσιογράφος στην τοπική και όχι μόνον κοινωνία…

 

Στην αρχαιότητα πριν από αρκετούς αιώνες είχε πει  ο Σωκράτης «Τα άδεια σακιά τα φουσκώνει ο αέρας και τους ανόητους η έπαρση».

 

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή τύχη.”