Μαρία Βαρύτη

H δημοτική σύμβουλος του Δήμου Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη, αναφέρει σε ανακοίνωση πως μετά από αυτοψία που έκανε η ίδια, διαπίστωσε ότι στο ρέμα της Νικήσιανης, μεταξύ των οικισμών Γεωργιανής και Νικήσιανης, συνεχίζουν να χύνονται λύματα από αποχετεύσεις, που δεν έχουν συνδεθεί με τον Βιολογικό του Παλαιοχωρίου, όπως διατείνεται η διοίκηση της ΔΕΥΑΑΠ, ότι λειτουργεί από το 2015.

Απάντηση στον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, για τις οικοδομικές άδειες του δήμου που τον κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις στη χώρα σε αυτόν τον τομέα, δίνει με ανακοίνωση της, η δημοτική σύμβουλος Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη.

Μαρία Βαρύτητα: Ρωτάμε τον δήμαρχο Παγγαίου για τα 2.000 αδέσποτα σκυλιά, τις παράνομες χωματερές και την Αντιπλημμυρική Προστασία και δεν παίρνουμε απαντήσεις…

Η κ. Βαρύτη παροτρύνει τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Παγγαίου, να προστατεύσει τους δημότες και την πανίδα της περιοχής πιέζοντας τις αρχές να πάρουν μέτρα απαγόρευσης του κυνηγιού.

Ερωτήματα για την προστασία του περιβάλλοντος στο Δήμο Παγγαίου θέτει η επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης "Ξεκινάμε", Μαρία Βαρύτη, στο δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη. 

Στο Πευκόραμα έκοψε τη βασιλόπιτα της η δημοτική παράταξη «Ξεκινάμε» του Δήμου Παγγαίου με επικεφαλής την Μαρία Βαρύτη.

Καταγγελίες ότι η ΔΕΥΑΑ Παγγαίου έχει τεράστιες οφειλές προς τη ΔΕΗ και όχι μόνο, έκανε η δημοτική σύμβουλος Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη.

Για το έργο της κατασκευής του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Παγγαίου, μιλά η επικεφαλής της παράταξης "Ξεκινάμε" και δημοτική σύμβουλο του Δήμου Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη.

Συγχαρητήρια δίνει η επικεφαλής της παράταξης «Ξεκινάμε…» και δημοτική σύμβουλος του Δήμου Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη, στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Καβάλας Κώστα Σιμούδη.

“Για μια ακόμη φορά ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, δεν μας εξέπληξε με τις επιλογές του. Διόρισε σε θέσεις έμμισθων αντιδημάρχων και προέδρων Δημοτικών Επιχειρήσεων για 3η συνεχόμενη θητεία, τα ίδια γνωστά πρόσωπα των επί 9,5 χρόνια ήδη μονίμων «μισθοφόρων»”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της, η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη.

Τον τρόπο έκφρασης στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμαρχος Παγγαίου σχετικά με την αναβολή της ορκωμοσίας των δημοτικών αρχών καταγγέλλει η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ξεκινάμε» Μαρία Βαρύτη.

Τουλάχιστον αινιγματική είναι η φωτογραφία των δυο υποψηφίων δημάρχων Παγγαίου την ημέρα των εκλογών.

“Δεν καταδέχομαι να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με ανθρώπους που έχουν κάνει σκοπό της καθημερινότητά τους, να πλήξουν με υπόγειους τρόπους το συνδυασμό μας, όπως ο κύριος Αναστασιάδης”, αναφέρει μεταξύ άλλων η υποψήφια δήμαρχος Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη, με αφορμή την πρόσκληση του Center tv, για debate ανάμεσα στους υποψηφίους του Δήμου Παγγαίου.

“Θλίβομαι βαθύτατα για το ύφος και την φρασεολογία της, που προσβάλλει βάναυσα την τιμή και το ήθος μου ως δημοσιογράφο και την προσωπικότητά μου, με ανούσιους και αναληθείς ισχυρισμούς για δήθεν «στημένο» debate και χειροκροτητές”, αναφέρει μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος, Γιάννης Χατζηεμμανουήλ, σε ανάρτηση του, απαντώντας στις δηλώσεις της υποψήφιας δημάρχου Παγγαίου, Μαρίας Βαρύτη, περί “στημένου debate”.

Έχει εντείνει τις επαφές της τις τελευταίες ημέρες με τους πολίτες στον Δήμο Παγγαίου η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Βαρύτη όπως δήλωσε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη.

“Ένα debate που απλά μου ανακοινώθηκε, όπως και η ημερομηνία διεξαγωγής του, χωρίς καν να ερωτηθώ για την διαδικασία. Ένα debate από την αρχή στημένο για χειροκροτητές. Τα debate, αν δεν απατώμαι, γίνονται επί των προγραμμάτων, κάτι που δεν έχουμε δει εμπεριστατωμένα ακόμα από αντίπαλες παρατάξεις” αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της, η υποψήφια δήμαρχος Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη.

Πεπεισμένος ότι η παράταξη της Μαρίας Βαρύτη θα είναι η νικήτρια των εκλογών στον Δήμο Παγγαίου εμφανίστηκε, μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Ευριπίδη Ταρασίδη, ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Ανέστης Τσαβδαρίδης. 

Από το έτος 2017 η απερχόμενη διοίκηση αναφέρεται με ειδικές εκδηλώσεις και φιέστες εκατομμυρίων στην αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου Ακροποτάμου.

Το πρόγραμμα της για τη Νέα Πέραμο παρουσίασε η υποψήφια δήμαρχος Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη.

“Την ώρα που, στις καθημερινές επισκέψεις μας στα χωριά του Δήμου Παγγαίου, μαθαίνουμε ότι πολλά νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία ξεκίνησαν την σχολική τους χρόνια, χωρίς να έχουν καν τα βασικά, όπως το τηλέφωνο και η σύνδεση σε διαδίκτυο, κυκλοφορεί ανάρτηση ότι ο δήμος μας 'χαίρει επενδύσεων' άνω των 16 εκ. ευρώ – κι αυτά μόνο για την Παιδεία”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της, η υποψήφια δήμαρχος Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη.

Η υποψήφια δήμαρχος Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη, ανακοίνωσε πως η παράταξη της δεν θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιούνται στον Δήμο μας, λόγω των καταστροφών στη Θεσσαλία από τις πλημμύρες.

Η υποψήφια δήμαρχος Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη ανακοίνωσε 7 νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, την Παρασκευή (25/08).

Η Ελένη Μπενή και ο Αχιλλέας Μαυροχαλυβίδης θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Παγγαίου, με τη Μαρία Βαρύτη.

Ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, με ανάρτηση του στα social media αναφέρει για την υποψήφια δήμαρχο Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη, χαρακτηριστικά τα εξής “μια ακόμα άστοχη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και υπεράσπισης των «εκφοβισμένων» από την διοίκηση Αναστασιάδη, επιχείρησε η κ. Βαρύτη. Τι γίνεται όταν οι «εκφοβισμοί» δεν είναι πραγματικοί και δεν προέρχονται από άτομα της διοίκησης αλλά αποτελούν δημιουργήματα ανθρώπων του στενού σας περιβάλλοντος που επιχειρούν να ρίξουν λάσπη στην διοίκηση Αναστασιάδη;

Η υποψήφια δήμαρχος Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη, ανακοίνωσε 7 νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Σελίδες