Η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ) παρουσιάζει στην παιδική της σκηνή την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, το διήγημα του Γεωργίου Βιζυηνού «Ο Τρομάρας» σε σκηνοθεσία Ελεάννας Τσίχλη.

 

Η παράσταση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα θα διατεθούν στο Ροταριανό Όμιλο, προκειμένου να αγοραστεί ένας (1) απινιδωτής, που θα προσφερθεί στο Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας.

 

Ο Τρομάρας του Γ. Βιζυηνού

Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

 

Λίγα λόγια για τον Τρομάρα του Γεωργίου Βιζυηνού

 

Ο Τρομάρας, ένα αγόρι, που όπως προδίδει και το παρατσούκλι του φοβάται ακόμα και τον ήχο της ίδιας του της φωνής, επιθυμούσε με θέρμη να ζήσει μια φυσιολογική ζωή όπως όλα τα άλλα παιδιά.

 

Αποφασίζει, λοιπόν, να αντιμετωπίσει αυτό το μισητό του ελάττωμα που τον κρατούσε εγκλωβισμένο και να κάνει ότι είναι δυνατό για να απαλλαγεί από το βάρος αυτού του ντροπιαστικού ονόματος.

 

Βουτά με αποφασιστικότητα στη ζωή, αναμετράται με προκλήσεις, βρίσκεται αντιμέτωπος με ευχάριστες ή δυσάρεστες ανατροπές και τελικώς αποζημιώνεται για όλο αυτό το μόχθο του κατορθώνοντας να βγει νικητής από όλες τις επικίνδυνες περιπέτειες του, έχοντας ανακαλύψει μάλιστα πως τα κατάφερε επειδή, πολύ απλά, εμπιστεύτηκε τον εαυτό του και την εξυπνάδα του.

 

Η ταυτότητα της παράστασης:

«Ο Τρομάρας»

Συγγραφέας: Γεώργιος Βιζυηνός

Σκηνοθεσία: Ελεάννα Τσίχλη

Σκηνικά-Κοστούμια: Τίνα Τζόκα

Μουσική - Τραγούδια: Νίκος Μπακιρτζής - The Dreamers

Βοηθός Σκηνοθέτη: Κατερίνα Συμεωνίδου

 

Παίζουν: Ναταλία Άννα Βασιλέκα, Δημήτρης Κοντός, Ζωή Κυριακίδου, Παύλος Σταυρόπουλος

 

Έπαιξαν οι μουσικοί: Μπακιρτζής Νίκος (κιθάρα), Μπακιρτζής Κώστας (πιάνο), Κυριλλίδης Αλέξανδρος (μπάσο), Κουτσουμπάκης Κώστας (τρομπέτα), Κώστα Λεντιόν (τύμπανα)

 

Οι παραστάσεις για το κοινό θα συνεχιστούν και τις Κυριακές 3 και 10 Ιανουαρίου 2016 στις 6 το απόγευμα, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.