παιδιά

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023, το μουσικό εργαστήριο για παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξερευνώντας τη μουσική».

Παρατάθηκε η λήξη της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων για εγγραφές-επανεγγραφές βρεφών-νηπίων στους 26 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (ΒΝΣ) της ΔΥΠΑ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, ο 2οςΔιαγωνισμός Γλυπτικής στην άμμο, στην Καλαμίτσα της Καβάλας.

Μεγάλη τρομάρα πήρε μια παρέα ανήλικων αγοριών που κάθε απόγευμα παίζει στην αυλή σχολείου στην Καβάλα. Η παρέα βρέθηκε κλειδωμένη μέσα στην αυλή γιατί είχε περάσει η ώρα.  

Παράταση παίρνουν οι εγγραφές και και επανεγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Παγγαίου. 

 

Ένα διαφορετικό εργαστήρι για παιδιά διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός και ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παναγίας «Το Κάστρο».

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα του παιχνιδιού RUN and OUT, που διοργάνωσε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης

Παραμύθια διηγήθηκαν οι «Παραμυθάδες» το απόγευμα του Σαββάτου 6 Μαΐου, στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας.

Στην καταπράσινη Μεσορόπη ξεναγήθηκαν από τον Φυσιολατρικό σύλλογο Δήμου Παγγαίου PLANET τα παιδιά από το του χαμόγελο του παιδιού.

Πασχαλινά λαγουδάκια και λαπάδες έφτιαξαν τα παιδάκια στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Καβάλας

Στην Παιδική Γωνιά της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας φιλοξενήθηκε μια ομάδα παιδιών του ΚΔΑΠ Καβάλας «Το Δέντρο»

Το Δημοτικό σχολείο Μελισσοκομείου επισκέφθηκαν οι «Παραμυθάδες» με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου.

Ομιλία – συζήτηση διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καβάλας

Την Παγκόσμια Ημέρα παιδικού βιβλίου γιορτάζει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 με μια εκδήλωση για παιδιά.

Διαδικτυακή ενημέρωση διοργανώνουν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και του 2ου Νηπιαγωγείου Λιμένα Θάσου.

Αγώνας 1000 μέτρων για μικρούς αθλητές πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Kavala Trail Run, σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της δράσης.

Θορυβημένοι είναι οι γονείς μικρών παιδιών από την είδηση του πρώτου θανάτου από στρεπτόκοκκο στη χώρα μας, ενός κοριτσιού 6,5 ετών στη Θεσσαλονίκη.

Στις αρχές Μαρτίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις νέες αιτήσεις Α21, για το επίδομα παιδιού 2023, με την πρώτη δόση να καταβάλλεται εντός του ίδιου μήνα.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από πηλό κατασκεύασαν τα παιδιά που βρέθηκαν την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την κατασκευή νέων παιδικώνχαρών στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων!

Σε γονείς των παιδικών σταθμών του δήμου κοινοποιήθηκε επιστολή στην οποία αναφέρεται ότι θα τους διανεμηθούν από τις διευθύνσεις των παιδικών σταθμών  “υπεύθυνες δηλώσεις”

Μια νέα προσέγγιση της Καβάλας της πόλης δίπλα από το νερό, δίνει η ζωγράφος Κωνσταντίνα Σιδηροπούλου στην πρώτη της δουλειά ως συγγραφέας και εικονογράφος με τίτλο «ο αρκουδ’Ακης».

Tη μνήμη της ηρωίδας νηπιαγωγού της Δράμας Αρετής Βογιατζή – Μελαδίνη που έσωσε τη ζωή 40 νηπίων πριν από 90 χρόνια, τίμησε ο Δήμος Προσοτσάνης.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου 2022 ο καθιερωμένος αγιασμός σε όλους τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Καβάλας.

Καλώς ήρθες στην κόλαση των Backrooms, το βιντεοπαιχνίδι ανατριχίλας του μοναχικού παίκτη, του ολοκληρωτικά αποκομμένου από την πραγματικότητα, που αναγκάζεται να αναμετρηθεί μόνος με τις πιο φρικιαστικές απειλές…

«Τα παιδιά των ιδρυμάτων στερούνται το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα και μειονεκτούν στο επίπεδο της εκπαίδευσης και της κοινωνικής ζωής» τονίζει ο δημοτικός σύμβουλος της Συμπαράταξης Πολιτών, μιλώντας στον KavalaNews 102.8.

Σελίδες