Δέκατη τρίτη μέρα της Ονειρούπολης θα είναι η Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου και όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα στο  «Χωριό του Αη Βασίλη» στη Δράμα θα κορυφώνονται οι εκδηλώσεις. 

 

Την Τετάρτη τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην Κεντρική Σκηνή της «Ονειρούπολης». Την σκυτάλη παίρνει ο αγαπημένος καλλιτέχνης μικρών και μεγάλων o Stan ή ο κατά κόσμον Στράτος Αντιπαριώτης.

 

Ο καλλιτέχνης έρχεται να μας διασκεδάσει με τις γνωστές του επιτυχίες, να χορέψουμε , να τραγουδήσουμε μαζί του και να περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα Τετάρτης στο Χωριό του Αη Βασίλη.

 

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

 

9:00 – 12:00 Ελάτε να παίξουμε στην «Ονειρούπολη». Εμψύχωση και παιχνίδια από τον ανιματέρ «Ξωτικό» της ομάδας «Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο».

 

18:00 – 20:00  Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δημαρχείου Δράμας. «Ο Αη Βασίλης στις στέγες των σπιτιών και τις καρδιές των παιδιών» Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το 16ο Νηπιαγωγείο Δράμας.

 

19:00 Αμφιθέατρο «Δραμινών Πολιτών» Π.Ε. Δράμας. Ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου ΑμεΑ, «Αγωνιστές» διοργανώνει εκδήλωση με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα για τα παιδιά του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου ΑμεΑ «Αγωνιστές» με τη χορωδία της Α΄ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Δράμας υπό την διδασκαλία και διεύθυνση των κ.κ.Παπαδοπούλου Αλεξάνδρας και Παυλίδη Κωνσταντίνου.

 

19:30 Κεντρική Σκηνή. Έχοντας κατακτήσει τις αθηναϊκές σκηνές έρχεται και στην σκηνή της «Ονειρούπολης» για μια βραδιά χωρίς προηγούμενο! Ο αγαπημένος μας Stan υπόσχεται να μας διασκεδάσει με τις επιτυχίες του και όχι μόνο.. προσφέροντας ένα μοναδικό show. Θα είμαστε όλοι εκεί…