Μια ακόμα υποψήφια ανακοίνωσε η παράταξη "Η Καβάλα Μπροστά" με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας, Γιάννη Εριφυλλίδη.

 

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
 

Η Ουρανία (Ράνια) Διαμαντάρα συστρατεύεται ως υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Νέας Καρβάλης με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Ας αφήσουμε τη Ράνια να συστηθεί με τα δικά της λόγια:

 

«Είμαι η Ουρανία Διαμαντάρα, γεννήθηκα στην Καβάλα με τόπο καταγωγής το Χαϊδευτό Καβάλας. Είμαι παντρεμένη στη Νέα Καρβάλη με τον Ιωάννη Παπαναστασίου, έχουμε 2 παιδιά, την Άννα και τον Αναστάσιο, και μια υπέροχη εγγονούλα.

 

Έχω δουλέψει για 30 περίπου χρόνια μαγείρισσα στον παιδικό σταθμό του Δήμου Καβάλας στη Νέα Καρβάλη και τώρα είμαι συνταξιούχος. Επειδή μου αρέσει να ασχολούμαι με τα κοινά, είμαι υποψήφια στο τοπικό ψηφοδέλτιο της Νέας Καρβάλης με τον αυριανό Δήμαρχο Γιάννη Εριφυλλίδη».

 

Πιστεύουμε ότι η δυναμική της προσωπικότητα, η εργατικότητα, ο ευθύς και ακέραιος χαρακτήρας, η σεμνότητα, οι ιδέες της για την ανάπτυξη του τόπου μας και η μεγάλη αγάπη της για τη Νέα Καρβάλη καθιστούν την Ουρανία Διαμαντάρα πολύτιμη συνεργάτιδα για την υλοποίηση του πρωτοποριακού προγράμματός μας για την ανάπτυξη του δικτύου των δημοτικών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Καβάλας με επίκεντρο το ιερό προσκύνημα του Αγίου Γρηγορίου και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή και για τη Νέα Καρβάλη.

 

Ράνια, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.