Ανακοίνωση για την απόφαση σχετικά με τους μη πιστοποιημένους αποφοίτους των ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ- ΟΑΕΔ, εξέδωσε ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης.

 

Σύμφωνα με την απόφαση, οι μη πιστοποιημένοι απόφοιτοι των ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ- ΟΑΕΔ μπορούν να εγγραφούν στην Β' Τάξη των ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2023-2024.

 

Ανακοίνωση:

 

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να ενημερώσει την εκπαιδευτική κοινότητα ότι με πρωτοβουλία του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ.Άδωνη Γεωργιάδη ψηφίστηκε χθες τροπολογία, σύμφωνα με την οποία μπορούν να εγγραφούν, κατ' εξαίρεση, μη πιστοποιημένοι απόφοιτοι των Επαγγελματικών Σχολών Μαθητείας ΔΥΠΑ-ΟΑΕΔ στην Β' Τάξη των Επαγγελματικών Λυκείων για το σχολικό έτος 2023-2024 (προσθήκη παρ.36 στο άρθρο 169 του Ν.4763/2020).

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για τη συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση.

 

Η προσπάθεια και το ενδιαφέρον μου για τα σχολεία της ΔΥΠΑ-ΟΑΕΔ και για όλη τη μαθητική κοινότητα συνεχίζονται αμείωτα.»

 

Με εκτίμηση,

 

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας