“Η νίκη αυτή του Σκακιστικού Ομίλου γεμίζει με περηφάνια όλους τους Καβαλιώτες και αποτελεί την καλύτερη απόδοση τιμής στη μνήμη του εμβληματικού επί σειρά ετών προέδρου του, Βασίλη Θεοδωρίδη”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος στο Σκάκι, από τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας.

 

 

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

 

“Η Λαϊκή Συσπείρωση Καβάλας χαιρετίζει τη μεγάλη επιτυχία του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας με την πρώτη ομάδα, καθώς και τη σημαντική διάκριση της δεύτερης ομάδας που κατετάγη 10η στο 50ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα.

 

Αξίζουν συγχαρητήρια οι αθλητές και οι αθλήτριες για τις επιδόσεις τους, οι οικογένειές τους που συνεπικουρούν τις προσπάθειές τους, ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Χριστόφορος Αποστολακάκης και το σύνολο των διοικητικών παραγόντων.

 

Η νίκη αυτή του Σκακιστικού Ομίλου γεμίζει με περηφάνια όλους τους καβαλιώτες και αποτελεί την καλύτερη απόδοση τιμής στη μνήμη του εμβληματικού επί σειρά ετών προέδρου του, Βασίλη Θεοδωρίδη.

 

Παράλληλα υπενθυμίζει την υποχρέωση του κράτους, της Περιφέρειας και του Δήμου να σταθούν ουσιαστικοί αρωγοί στις προσπάθειες του ΣΟΚ για να συνεχιστεί η παράδοση του αθλήματος στην πόλη.”