Ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΑΟ Καβάλα, “Γαλάζιοι Αργοναύτες”, αδειοδοτήθηκε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και πλέον μπορεί να λειτουργεί κανονικά και πάλι.

 

Η ανακοίνωση του συνδέσμου αναφέρει τα εξής:

 

“Αδέρφια Καβαλιώτες, μετά από 3 χρόνια που οι 'Γαλάζιοι  Αργοναύτες' παραμείναμε κλειστοί λόγου του Covid-19 και της ανικανότητας κάποιον να ξεχωρίσουν τους υγιείς οπαδούς από τους δολοφόνους παρόλο που είχαμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την νομιμότητα μας!

 

Σήμερα λάβαμε την άδεια της ΓΓΑ (Γενική γραμματεία αθλητισμού) και θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη αλλά και τους φίλους μας ότι φτάσαμε στην τελική ευθεία και τις επόμενες μέρες θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας.

 

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας παρόλο που τα τελευταία χρόνια ο σύνδεσμος ήταν κλειστός αυτοί στήριζαν με τις συνδρομές τους αλλά και βάζοντας αρκετά λεφτά από την τσέπη τους για να κρατήσουμε τον χώρο μας έστω και κλειστό μέχρι να έρθει η ώρα που θα ξαναανοίξουμε. 

 

Για όσους θέλουν να ανανεώσουν την συνδρομή τους η να εγγραφούν για πρώτη φορά να ενημερώσουμε πως το κόστος της ετήσιας συνδρομής είναι στα 30 ευρώ.

 

Για πληροφορίες στείλτε μήνυμα στην σελίδα (σελίδα στο facebook). 

 

Υ.Γ. για το άνοιγμα του συνδέσμου θα υπάρξει ανακοίνωση και κάλεσμα.”